Rehber Hız Kaybı Yaşamadan Discord'a Girmek SplitWire-Turkey

Hocam SplitWire-Turkey indirip kurduktan sonra GoodbyeDPI sayfasından şu ayarları yaparak kurulum sağlayabilir misiniz ?

Eğer çalışmazsa:
Başlat > Çalıştır > %AppData% > Tamam'a basıp açılan klasörde bulunan discord isimli klasörü sildikten sonra, Başlat > Program ekle veya kaldır > Discord > Kaldır yolu ile Discord'u kaldırıp, Discord'un resmi sitesinden Discord'u tekrar indirip kurulum yaparak bir kez daha deneyin.

SplitWire-Turkey sürüm 1.5.2 güncellemesi yayınlandı.

Değişiklikler:

• Zapret ve GoodbyeDPI bölümlerinde Kaspersky uyarıları
  • Tema ayarı için kayıt defteri uygulaması (Artık seçimi hatırlıyor, @Bal Porsuğu 'na teşekkürler)
  • Kurulum dosyası artık yeni kurulumlar için AppData/Local/SplitWire-Turkey klasörünü temizliyor
  • Kurulumdan "Klasör zaten mevcut" uyarısı kaldırıldı
  • Daha iyi teşhis için .log dosyalarına sürüm numarası eklendi
  • presets.txt içindeki ön tanımlı CFDNS port numaraları düzeltildi (@Bal Porsuğu 'na teşekkürler)

Güncellemeye ulaşmak ve indirmek için: Release SplitWire-Turkey Release 1.5.2 · cagritaskn/SplitWire-Turkey

Son düzenleme:
@cagritaskn Hocam merhaba, uygulamayı indirdim ama hangi kısmını kullanmam gerektiğini çözemedim. Standart kurulum ve goodbyedpi kısmını denedim, ikisinde de sık bir şekilde discordda bir süre sonra hayvan gibi ping çıkıyor ve çık gir yapmam gerekiyor. Onun dışında uygulamada donmalar da oluyor. Bu ping sorununu nasıl düzeltebilirim? Bir de sadece discord için çalışması ve oyunları/tarayıcıyı etkilememesi için uygulamanın hangi kısmını kullanmalıyım? Hepsinin açıklamalarında öyle yazıyor aslında ama discord dışı da etkiliyor gibi hissediyorum, teknik kısımdan da anlamadığım için çözemedim, yardımcı olabilirsen sevinirim.

Hocam normal şartlarda Ana Sayfa'da bulunan Standart Kurulum ve Alternatif Kurulum yalnızca Discord için çalışır. (Tarayıcı anahtarı aktif değilse) Ancak sizin gibi birkaç kullanıcı da tüm ağ bağlantısında yavaşlık sezmiş olmalı ki benzer sorunları bildirdiler. Sorunun kaynağını tespit edememekle birlikte, bağlantı testlerinde organizasyon kısmı doğru görünüyordu ve kullanıcıların normalde böyle bir sorun yaşamaması gerekiyordu.

Eğer Ana Sayfa'da bulunan metodlar sizin için sorun yaratıyorsa, ByeDPI sayfasındaki ByeDPI Split Tunneling Kurulum butonunu (Ve tercih ederseniz tarayıcılar için de tünelleme seçeneğini aktif ederek) kullanarak aynı sorunu yaşayıp yaşamadığınızı test edebilirsiniz.

Bu da işe yaramazsa aynı şekilde Zapret sayfasında bulunan Zapret Otomatik Kurulum butonunu kullanarak yeni bir test yapabilirsiniz (Bu yöntem sistem geneli çalışır).

Benzer şekilde GoodbyeDPI sayfasında bulunan hazır ayarlarda ilkinden başlayarak sırasıyla seçip (Blacklist kullan seçeneğini aktifleştirmenizi de tavsiye ederim. Bu şekilde yalnızca Discord, Roblox ve Wattpad için DPI aşımı uygulanır) Hizmet Kur butonunu kullanarak tekrar test edebilirsiniz.

başlat > çalıştır > %appdata% > tamam'a basıp açılan klasörde bulunan Discord isimli klasörü sildikten sonra, başlat > program ekle veya kaldır > Discord > kaldır yolu ile Discord'u kaldırıp, Discord'un resmi sitesinden Discord'u tekrar indirip kurulum yaparak bir kez daha deneyin.

Merhaba çağrı hocam yukarıdaki yöntem yaptım direk oldu çok teşekkürler.

Az önce splitware indirdim ve standart kurulum yaptım.
PC'yi yeniden başlattım ve Discord'a girebiliyorum.
Fakat CMD komut sisteminden ping -t google.com yazdığımda pingim artmış.
FPS vb. oyunlar oynuyorum, pingim olmasın diye yükledim ama var.
Yardımcı olur musunuz? Zaten pingli olacaksa Proton VPN kullanırdım.
Son olarak standart kurulum yaparken altında Kaspersky tespit edildi yazıyordu.
Zaten Windows vb. yükleme dedi ama indirdik işte. Umarım güvenilirdir.
Pingi ve hızı nasıl çözebilirim? Uygulamanın arayüzü yok mu?

Son düzenleme:

Hocam peki hız kaybı yaşamadan hangisini kullanmamızı tavsiye edersiniz goodbye dışında.
Bir de splitwire ile Roblox Home sayfasını görüntüleyemediğim için byedpi kurdum ve sorun çözüldü.

Hocam peki hız kaybı yaşamadan hangisini kullanmamızı tavsiye edersiniz goodbye dışında.
Bir de splitwire ile Roblox Home sayfasını görüntüleyemediğim için byedpi kurdum ve sorun çözüldü.
Hocam hiç hız kaybı yaşamak istemiyorsanız, ByeDPI, Zapret veya GoodbyeDPI yöntemlerini kullanmanız gerekir. Ana Sayfa'da bulunan Standart ve Alternatif Kurulum butonları VPN tünellemesi yaptığından Discord ve/veya seçili diğer uygulamalarda (Tarayıcı anahtarı aktifse tarayıcılarda da) az da olsa kısmen hız kaybı yaşatacaktır. Ancak tarayıcılar ve eklediğiniz programlar dışındaki programlarda tünelleme olmayacağından hız kaybı yaşamazsınız.

Ben Türk Telekom Gigafiber kullanıcısıym ve GoodbyeDPI Standart hazır ayarı seçili ve Blacklist kullan anahtarı açıkken hem Discord hem Roblox'a erişebiliyorum. Size de tavsiye ederim ancak işe yaramazsa bahsettiğim diğer yöntemleri de kullanabilirsiniz.

SplitWire-Turkey v1.5.3 güncellemesini paylaştım.

SplitWire-Turkey 1.5.3 Sürüm Notları

• "Starting…" ve "Checking for updates..." ekranında kalma sorunlarını yaşayan kullanıcılara yardımcı olmak için çeşitli Discord onarım yöntemlerini içeren yeni bir sekme eklendi
  • Yardım açılır pencerelerinin başlık çubuklarının koyu/açık mod ayarına uymama sorunu düzeltildi
  • SplitWire-Turkey.exe, resmi Discord sunucularından kurulum dosyası indirmeleri yaptığı ve Discord web sitesine erişim kısıtlı olduğu için izin verilen uygulamalar listesine eklendi
  • DiscordPTB.exe izin verilen uygulamalar listesine eklendi
  • ByeDPI sekmesinde "Blacklist kullan" anahtarı ve "Tarayıcıları da tünelle" anahtarlarının varsayılan değerleri inaktif yerine aktif olarak değiştirildi (WireSock kurulumu için tarayıcı anahtarı hala varsayılan olarak kapalı çünkü herkes tarayıcılarının IP’sini değiştirmek istemeyebilir)
  • Küçük hata düzeltmeleri yapıldı

Güncellemeye ulaşmak için link: https://github.com/cagritaskn/SplitWire-Turkey/releases/tag/1.5.3

Yeni sekmeden ekran görüntüsü:

Dosya Ekleri

• NewTabSS.png
    38,3 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Kaspersky virüs var diyor premium aldık o kadar kapatmam gerekiyor Kaspersky hocam çözüm yok mu ya.

Kaspersky virüs var diyor premium aldık o kadar kapatmam gerekiyor Kaspersky hocam çözüm yok mu ya.
Ana Sayfa'da bulunan Standart Kurulum ve Alternatif Kurulum, ByeDPI sayfasındaki Split Tunneling ve DLL kurulum yöntemlerini deneyebilirsiniz ancak yine de sorun yaşatıyor. En temizi Kaspersky'den kurtulmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…