Kaspersky yüklü iken GoodbyeDPI ve Zapret (WinDivert kullanan hiçbir yazılım) işlevini yerine getiremez. Kaspersky'i kaldırmanızı öneririm. Yerine farklı bir antivirüs yazılımı ya da Windows Defender kullanmayı tercih edebilirsiniz.
Hocam goodbyidpi kullanıyorum fakat sanki PC'deki internet yok oluyor gibi hiçbir siteyi açmıyor hatta LoL'de karşılaşmayı kabul ediyorum ve kabul etmemiş olarak sayıyor veya şampiyon, rün seçiyorum ama seçemiyorum gibi gibi şeyler yaşıyorum. Bu sorun sanırım gbd kaynaklı oluyor. Bu geliştirilen uygulama bu sorunu çözebilir mi?
Hocam goodbyidpi kullanıyorum fakat sanki PC'deki internet yok oluyor gibi hiçbir siteyi açmıyor hatta LoL'de karşılaşmayı kabul ediyorum ve kabul etmemiş olarak sayıyor veya şampiyon, rün seçiyorum ama seçemiyorum gibi gibi şeyler yaşıyorum. Bu sorun sanırım gbd kaynaklı oluyor. Bu geliştirilen uygulama bu sorunu çözebilir mi?
Bu uygulamada GoodbyeDPI'ı kolay şekilde blacklistli (Sadece Discord, Roblox ve Wattpad için çalışacak şekilde) kurabiliyorsunuz. Yükledikten sonra GoodbyeDPI sekmesine girip Hazır ayarı seçip Blacklist kullan anahtarı aktif şekilde Hizmet Kur butonuna basarak kurulum yapabilirsiniz. Hizmet Kur butonu gerekli temizlik ve sistem ayarlarını otomatik olarak yapacaktır. Herhangi bir şey yapmanıza gerek kalmaz.
Bu uygulamada GoodbyeDPI'ı kolay şekilde blacklistli (sadece Discord, Roblox ve wattpad için çalışacak şekilde) kurabiliyorsunuz. Yükledikten sonra GoodbyeDPI sekmesine girip hazır ayarı seçip blacklist kullan anahtarı aktif şekilde hizmet kur butonuna basarak kurulum yapabilirsiniz. Hizmet kur butonu gerekli temizlik ve sistem ayarlarını otomatik olarak yapacaktır. Herhangi bir şey yapmanıza gerek kalmaz.
Hocam sizin uygulamanızı yükledim ondan önce gbd sistemi vardı. Ardından gbd sekmesinden hizmet kura bastıktan sonra Discord'a erişimim kaybettim. Yani Gbd'ın işlevi gitti. Dediğiniz gibi modemi kapatıp PC'ye res attım fakat düzelmedi sorun nedir acaba?
Hocam sizin uygulamanızı yükledim ondan önce gbd sistemi vardı. Ardından gbd sekmesinden hizmet kura bastıktan sonra Discord'a erişimim kaybettim. Yani Gbd'ın işlevi gitti. Dediğiniz gibi modemi kapatıp PC'ye res attım fakat düzelmedi sorun nedir acaba?
Hocam aynı uygulama kullanılıyor. Yalnızca arayüze sahip şekilde kurulum yapılıyor. Önceden kullandığınız komut dosyasını hatırlıyor musunuz. (***_alternative4.cmd vs.) SplitWire-Turkey'de bulunan hazır ayarlardan hangisine karşılık geldiğini bulup onu kullanabilirsiniz. Ya da programda bulunan Zapret sekmesinden Zapret Otomatik Kurulum butonuyla zapret kullanabilirsiniz.
Bu arada internet servis sağlayıcınız ve Windows sürümünüz nedir ?
Kaspersky veya Cloudflare WARP sisteminizde yüklü mü ?
@cagritaskn
Hocam uygulmayi inceleyip bende YouTube video çekcem size bir öneri soyleyim dedim uygulmaya dil desteği gelebilir Ruslar falan da kullanır.
@cagritaskn
Hocam uygulmayi inceleyip bende YouTube video çekcem size bir öneri soyleyim dedim uygulmaya dil desteği gelebilir Ruslar falan da kullanır.
@cagritaskn
Hocam bir sonraki sürümde EN RU ve TR dillerinde kullanım sağlayacak çevirileri ekleyeceğim. Zaten yapılacaklar listesindeydi ancak yine de öneriniz için teşekkür ederim.