Rehber Hız Kaybı Yaşamadan Discord'a Girmek SplitWire-Turkey

@cagritaskn

Arızalı derken sorun nedir hocam?

Sorun GoodbyeDPI'daki standart alınca başlatınca ayarlar var ya hani senin özel ayarladiğin standart icin oradaki o -5 -set-TT 5 var ya iste GoodbyeDPI basliyor ve GitHub gitlab stack overflow girmiyor sitelere. Ama valdikin parametresini yazınca giyor oraya bir iyileştirme sart.

@cagritaskn

Sorun GoodbyeDPI'daki standart alınca başlatınca ayarlar var ya hani senin özel ayarladiğin standart icin oradaki o -5 -set-TT 5 var ya iste GoodbyeDPI basliyor ve GitHub gitlab stack overflow girmiyor sitelere. Ama valdikin parametresini yazınca giyor oraya bir iyileştirme sart.
Hocam GoodbyeDPI sekmesindeki hangi hazır ayardan bahsediyorsunuz acaba ?

Hocam GoodbyeDPI sekmesindeki hangi hazır ayardan bahsediyorsunuz acaba?

En iyisi video çekip gostereyim size.

Hocam GoodbyeDPI sekmesindeki hangi hazır ayardan bahsediyorsunuz acaba ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@cagritaskn video attım hocam bakabilirsiniz

Son düzenleme:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

En kısa zamanda döneceğim hocam kusra bakmayın şuan vakit ayıramıyorum.

Hocam tekrar merhaba.
Kusura bakmayın biraz geç cevaplayabildim.
Durum şöyle: Sanal makine üzerinde deneme yaptığınızdan adaptörler okunmamış, ayarları değiştirilememiş olabilir. Bildiğiniz üzere aşım programları (Özellikle WinDivert kullananlar) son derece hassaslar ve en ufak değişikliklere maruz kalınca dahi çalışmayı durdurabiliyorlar.
Bu ihtimallerden yalnızca bir tanesi. Seçtiğiniz hazır ayarın hizmet sağlayıcınızın politikalarını aşacak yeterlilikte olmaması, sanal makinelere interneti yönlendiren sürücülerin aşım filtresinden geçememesi (GoodbyeDPI ve Zapret tarafından desteklenmiyor) yani kullanılan programların aşım kapasiteleri, hatta asıl sisteminize ait ağ adaptörlerinin spesifik modülleri dahi çalışmaya engel olabilir. Bunlar tahminden ibaret. Sorunu incelemek için WireShark dump dosyası ve SplitWire-Turkey log dosyaları incenebilir ancak net bir sonuca varılabileceğini sanmıyorum çünkü WinDivert bu tarz kısıtlamalara sahip maalesef.

"İşlem devam ediyor..." penceresinin altına o anki işlemin loglarını koyma ile ilgili tasviyenizi ise göz önünde bulunduracağım. Bu çok kolay bir durum değil çünkü yeni sürüm ile programı çok dil destekli yapacağım ve her işlem için bir log satırı eklemek hem verimli olmayacak hem de geliştirme sürecini negatif etkileyecek. Yine de daha basit bir halini ekleyebilirim. Öneri için teşekkürler.

SplitWire-Turkey v1.5.4 Güncellemesi Yayınlandı.

Değişiklikler:

• Otomatik güncelleme kontrolü eklendi (Otomatik indirme ve kurulum eklenmedi çünkü ZIP olarak kullanım da mevcut)
  • Programa ve Yükleyici/Kaldırıcıya dil desteği eklendi (TR/EN/RU)
  • Video kullanım kılavuzu eklendi (Teşekkürler Recep Baltaş, işte YouTube videosu)
  • WireSock 2.4.16.1 sürümünden 2.4.31.1 sürümüne güncellendi
  • WireSock yenileyici artık daha stabil, başarısız olma durumunda üç kez deneme yapıyor
  • Günlük dosyaları AppData konumuna taşındı ve kolay erişim için Hakkında sayfasının en altına bağlantı eklendi (Teşekkürler GormYa)
  • Onarım sekmesindeki butonlar, eğer zaten bir aşım hizmeti yüklüyse ByeDPI kurmuyor
  • Tarayıcı listesine birkaç tarayıcı daha eklendi (Teşekkürler ramazansancar)
  • Çeşitli hata düzeltmeleri ve kullanım kolaylığı iyileştirmeleri yapıldı

Hocam tekrar merhaba.
Kusura bakmayın biraz geç cevaplayabildim.
Durum şöyle: Sanal makine üzerinde deneme yaptığınızdan adaptörler okunmamış, ayarları değiştirilememiş olabilir. Bildiğiniz üzere aşım programları (özellikle windivert kullananlar) son derece hassaslar ve en ufak değişikliklere maruz kalınca dahi çalışmayı durdurabiliyorlar.
Bu ihtimallerden yalnızca bir tanesi. Seçtiğiniz hazır ayarın hizmet sağlayıcınızın politikalarını aşacak yeterlilikte olmaması, sanal makinelere interneti yönlendiren sürücülerin aşım filtresinden geçememesi (GoodbyeDPI ve Zapret tarafından desteklenmiyor) yani kullanılan programların aşım kapasiteleri, hatta asıl sisteminize ait ağ adaptörlerinin spesifik modülleri dahi çalışmaya engel olabilir. Bunlar tahminden ibaret. Sorunu incelemek için Wireshark dump dosyası ve splitwire-turkey log dosyaları incenebilir ancak net bir sonuca varılabileceğini sanmıyorum çünkü windivert bu tarz kısıtlamalara sahip maalesef.

"İşlem devam ediyor..." penceresinin altına o anki işlemin loglarını koyma ile ilgili tasviyenizi ise göz önünde bulunduracağım. Bu çok kolay bir durum değil çünkü yeni sürüm ile programı çok dil destekli yapacağım ve her işlem için bir log satırı eklemek hem verimli olmayacak hem de geliştirme sürecini negatif etkileyecek. Yine de daha basit bir halini ekleyebilirim. Öneri için teşekkürler.

Ben sanal makinede byedpi ayri indirip Discord girdim GoodbyeDPI ile de girdim sadece parametre değiştirdim sorun çözüldü olay bu.

Ben sanal makinede byedpi ayri indirip Discord girdim GoodbyeDPI ile de girdim sadece parametre değiştirdim sorun çözüldü olay bu.
Birden çok hazır ayar mevcut. Hiçbirinin çalışmasını garanti edemiyoruz maalesef. Deneme yanılma yolu ile bulunmalı. Zapret için otomatik parametre bulunabiliyor ancak GoodbyeDPI için verimli bir blockcheck aracı yazamadım. İleride mümkün olursa onu da eklemeyi düşünüyorum.

Birden çok hazır ayar mevcut. Hiçbirinin çalışmasını garanti edemiyoruz maalesef. Deneme yanılma yolu ile bulunmalı. Zapret için otomatik parametre bulunabiliyor ancak GoodbyeDPI için verimli bir blockcheck aracı yazamadım. İleride mümkün olursa onu da eklemeyi düşünüyorum.

Gayet güzel, ben de kanalıma videosunu çekeceğim. Splitwire güzel duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı