Daha fazla
Hocam yine hata gibi bir şeyle geldim1.5.1 Sürümü yayında.
Değişiklikler:
SplitWire-Turkey v1.5.1 Link: Release SplitWire-Turkey Release 1.5.1 · cagritaskn/SplitWire-Turkey
- Zapret kaldırma düğmesinin başarılı tamamlamadan sonra kaybolmamasına neden olan bir hata düzeltildi (@Bal Porsuğu ’na teşekkürler)
- presets.txt dosyasında Cloudflare DNS portları düzeltildi (@Bal Porsuğu ’na teşekkürler)
- Daha az hatalı antivirüs tespiti için windivert-hide silindi
GoodbyeDPI presets.txt dosyasında düzenlemişsin port 53 yapmışsın ama programı çalıştırınca yine 1253 yazdı bende.
Biraz irdeledim ve fark ettim ki program sadece ilk çalıştırmada presets.txt dosyasını okuyor, sonra onu bir yere atıyor ve kapatıp açsan da oradan okumaya devam ediyor diye düşünüyorum. Çünkü ben presets.txt dosyasında değişiklik de yapsam, hatta dosyayı silsem bile eski presetler çıkıyor.
Ben de eski sürümden geldiğimden dolayı eski önbelleğe attığı yerden okudu dosyayı diye düşünüyorum. Çözmek için SplitWire-Turkey'i kaldır dedim (zip kullanıyorum) tekrar çalıştırdım. Önbellek temizlendi ve yeni presets.txt dosyası okundu.
Bunu her seferinde direkt olarak presets.txt dosyasından okusa daha iyi olur gibi. Çünkü ben dosyada manuel değişiklik yapınca değişikliğin yansıması için SplitWire-Turkey'i kaldır demem gerekiyor.