Hız testlerimizi ve ISS'lerimizi paylaşalım

En İyi ISS

• Turkcell Superonline

Oy: 4 12,1%
  • Kablonet

Oy: 10 30,3%
  • Türknet

Oy: 9 27,3%
  • Millenicom

Oy: 2 6,1%
  • Netspeed

Oy: 1 3,0%
  • Türk Telekom

Oy: 7 21,2%

• Oy verenlerin toplamı
    33

Zcherby

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar hadi herkes ISS'lerini ve hız testlerini paylaşsın bakalım. Kim, ne kadar memnun?

1607445406302.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran görüntüsü 2020-12-08 201657.png

TürkNet'e daha yeni geçtim. Hızdan memnunum ama umarım şu ping düzelir. NetSpeed'te 20 civarında çıkıyordu. Böyle devam ederse üzer.

Bu İzmir'deki evin interneti: Vodafone Fiber 200/20 Mbps, gayet memnunum bu internetten.

Screenshot_14.png

Bu da şu anda yazlıktaki hız: Türk Telekom VDSL 50/8 Mbps, İzmir'dekine göre epey yavaş kalıyor ama iş görüyor. Rüzgar yüzünden kopma sorunu yaşamıştım, talepte bulunduğum günün akşamında gelip düzelttiler. Şu an için hizmetten memnuniyetsizliğim yok ama kış bastırdığında fırtına zamanlarında ne olacağını merak etmiyor değilim.

Screenshot_48.png

Bu İzmir'deki evin interneti: Vodafone Fiber 200/20 Mbps, gayet memnunum bu internetten.

Eki Görüntüle 770764

Bu da şu anda yazlıktaki hız: Türk Telekom VDSL 50/8 Mbps, İzmir'dekine göre epey yavaş kalıyor ama iş görüyor. Rüzgar yüzünden kopma sorunu yaşamıştım, talepte bulunduğum günün akşamında gelip düzelttiler. Şu an için hizmetten memnuniyetsizliğim yok ama kış bastırdığında fırtına zamanlarında ne olacağını merak etmiyor değilim.

Eki Görüntüle 770768
1. attığınıza ne kadar ödüyorsunuz?

Vodafone.

Dosya Ekleri

• Screenshot_521.png
    Screenshot_521.png
    6,6 KB · Görüntüleme: 57
1. attığınıza ne kadar ödüyorsunuz?
Eğer 2 yıl önce kotaların kalkmama ihtimaline karşı AKN yükseltmesi yapmasaydım 100 TL ödüyor olacaktım. Şu anda 150 TL ödüyorum...

Yazlıktaki internet için ne kadar ödediğimi bilmiyorum, tek çarem olduğu için hiç fiyatını bile sormadan olabilecek en hızlısını bağlatıp geçtim. 1-2 gün sonra mailimde ne kadar ödediğimi görürüm. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı