T Talhaozturks Femtopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 15 16 Ağustos 2020 #1 MHz hızları aynı fakat RAM miktarları farklı olan iki RAM'i takarsak birbiriyle uyum sağlayıp çalışır mı? Çalışırsa Dual mı Single Channel mi olur?
MHz hızları aynı fakat RAM miktarları farklı olan iki RAM'i takarsak birbiriyle uyum sağlayıp çalışır mı? Çalışırsa Dual mı Single Channel mi olur?
Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.324 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 16 Ağustos 2020 #2 Talhaozturks dedi: MHz hızları aynı fakat RAM miktarları farklı olan iki RAM'i takarsak birbiriyle uyum sağlayıp çalışır mı? Çalışırsa Dual mı Single Channel mi olur? Genişletmek için tıkla... Ben o şekilde kullanıyorum. Dual görünüyor ama single performansı veriyormuş. Burada bir arkadaş daha önce öyle demişti bana.
Talhaozturks dedi: MHz hızları aynı fakat RAM miktarları farklı olan iki RAM'i takarsak birbiriyle uyum sağlayıp çalışır mı? Çalışırsa Dual mı Single Channel mi olur? Genişletmek için tıkla... Ben o şekilde kullanıyorum. Dual görünüyor ama single performansı veriyormuş. Burada bir arkadaş daha önce öyle demişti bana.
Meagzz Kilopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 290 Çözümler 2 16 Ağustos 2020 #3 Aynı modelse çalışıyor hocam. 1,2 hafta öncesine kadar 24GB ram kullanıyordum.