Hızlı İnternetle Twitch'te Donma Sorunu

Makaleler
1
Yer
Los Santos/Sandy Shores
Daha fazla  
Profil Kapağı
1523905101
Selam Sosyal! 30 Mbit/s Fiber Turkcell SuperOnline internete sahibim. YouTube'da videoları 1080p-2K hatta 4K (4K'yı hiç denemedim o yüzden bir şey diyemeyeceğim) rahatça izleyebiliyorum. Ama nedense şu Twitch'te yayınları takılmadan izleyemiyorum. Bakıyorum 10 Mbit/s interneti olan adamlar 1080P rahatça izleyebiliyor, ama ben acı çekiyorum. Neden? Ayrıca yayın olduğu için ping değeri de önemli derseniz pingim Speedtest'te genellikle 5-6 MS arası çıkıyor. CSGO gibi oyunlarda ise maksimum 65 MS civarı görüyorum. Genel olarak 40 MS civarında seyrediyor. Ne yapmalıyım? 720P'yi bırakın bazen 480 hatta 360'a bile indiğim oluyor. Tabii kapatıyorum o zaman. Neyse. Bu arada evdeki diğer Android-IOS cihazlarda Twitch App üzerinden takılmadan izleyebiliyorum. Gerçi o da takılabiliyor yarım saatte bir falan ama o da pek uzun sürmüyor (720P'de). Yapmam gereken ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yayın yaparken download değil upload hızı önemlidir. Yüksek kalitede yayın yapmak içinse 5mbps üstü bir upload hızı gereklidir. Upload hızınız kaç?
Ben yayın izlerken donma yaşıyorum. İlginç olanı ise; sayfayı ilk yenilememde düşük hız çekiyor twitch, 2.de de aynı, 3.de ise genelde normale dönüyor hızı tamamen sömürüyor. Genelde sayfayı defalarca yenileyerek çözüyorum sorunu. Yani sayfayı yenildikten sonra değişen bir şey olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…