Puding Bey Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 806 Makaleler 1 Çözümler 2 22 Haziran 2018 #1 Arkadaşlar benim acilen hızlı bir şekilde para biriktirmem lazım. Daha 5 günde 50 Türk Lirası biriktirdim. Taktik falan verirseniz çok güzel olur.
Arkadaşlar benim acilen hızlı bir şekilde para biriktirmem lazım. Daha 5 günde 50 Türk Lirası biriktirdim. Taktik falan verirseniz çok güzel olur.
1 144074 Kilopat Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 642 Makaleler 1 Çözümler 1 22 Haziran 2018 #2 Eline gelen parayı harcamazsan para otomatik olarak birikmiş olur.
Alchemist Hectopat Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 226 Çözümler 2 Yer Almanya 22 Haziran 2018 #3 Kuruş muruş demeden atacaksın kumbaraya. Para kazanmaya çalışacaksın. Yiyesin geldiğinde yedin sayacaksın.
Kuruş muruş demeden atacaksın kumbaraya. Para kazanmaya çalışacaksın. Yiyesin geldiğinde yedin sayacaksın.
k1rdinse Hectopat Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Pazarlama 22 Haziran 2018 #4 Yaz indirimine girince ben temsili. Neyse önerim cimri olman lazım para konusunda biriktirmek istiyorsan. Ne bulursan saklıcaksın bir yer belirleyip.
Yaz indirimine girince ben temsili. Neyse önerim cimri olman lazım para konusunda biriktirmek istiyorsan. Ne bulursan saklıcaksın bir yer belirleyip.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 22 Haziran 2018 #5 Ağzı açılmayan bir kumbara al. Eve geldiğinde falan cebindeki bozuklukları 3, 5 kuruş demeden at. Daha sonra ağzına kadar dolduğunda açarsın. Damlaya damlaya göl oluyor bu şekilde. Hızlı biriktirmek istiyorsan da bir süre bazı şeylerden kısacaksın.
Ağzı açılmayan bir kumbara al. Eve geldiğinde falan cebindeki bozuklukları 3, 5 kuruş demeden at. Daha sonra ağzına kadar dolduğunda açarsın. Damlaya damlaya göl oluyor bu şekilde. Hızlı biriktirmek istiyorsan da bir süre bazı şeylerden kısacaksın.
Puding Bey Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 806 Makaleler 1 Çözümler 2 22 Haziran 2018 #6 Sağ olun bütün taktikleriniz için. <3
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 22 Haziran 2018 #7 Şu tarz bir şey deneyebilirsin ama süreç sancılı geçecektir. I took the 'Elon Musk Challenge' and spent only $2 a day on food for a month — and it was easier than I expected
Şu tarz bir şey deneyebilirsin ama süreç sancılı geçecektir. I took the 'Elon Musk Challenge' and spent only $2 a day on food for a month — and it was easier than I expected
Puding Bey Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 806 Makaleler 1 Çözümler 2 22 Haziran 2018 #8 Silinen üye dedi: Şu tarz bir şey deneyebilirsin ama süreç sancılı geçecektir. I took the 'Elon Musk Challenge' and spent only $2 a day on food for a month — and it was easier than I expected Genişletmek için tıkla... Biz ne zorluklardan geldik, bunu mu yapamayacağız? Sağ ol fikrin için.
Silinen üye dedi: Şu tarz bir şey deneyebilirsin ama süreç sancılı geçecektir. I took the 'Elon Musk Challenge' and spent only $2 a day on food for a month — and it was easier than I expected Genişletmek için tıkla... Biz ne zorluklardan geldik, bunu mu yapamayacağız? Sağ ol fikrin için.
O onurkapan Hectopat Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2018 #9 Ağzı kapalı kumbara taktiği baya iyidir. Ben uyguladım 4-5 ayda 900 TL gibi birikim oldu , üstüne maaştan tamamlayıp telefon aldım.
Ağzı kapalı kumbara taktiği baya iyidir. Ben uyguladım 4-5 ayda 900 TL gibi birikim oldu , üstüne maaştan tamamlayıp telefon aldım.
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 22 Haziran 2018 #10 Tek taktik cimri olacaksın. Acıktığında tok hissedeceksin. Evde yiyeceksin masraftan kaçınacaksın.