Hızlı satılan 15TL CS:GO skini önerisi

Aeques

Kilopat
Steam'den skin alıp ByNoGame üzerinden satmam gerek ve Papara'ya attıracağımdan 11TL alt limiti var, aldığım skini satarken düşülen parayı da hesaba katarsak nasıl bir skin önerirsiniz? Ayrıca hızlı satılan bir skin olması şart.

USP-S Cyrex Görevde Kullanılmış tam 15 değil ama anında satılır. Aslında bütün itemler anında satılır 2,3 kuruş az fiyat ver anında kapıyorlar.

Kazık atmışlar hocam o skin Max 12.50 falandır. Benim size tavsiyem Steam pazardan alın skin alacaksanız.
Aynen zaten Steam pazardan alacağım Steam'deki parayı çekmek istediğimden böyle bir şey yapıyorum. Dediğin skini alacağım şimdi. Kaça koymalıyım? 14.00TL en düşük fiyata satıyorlar şuan ByNoGame'de.

Aynen zaten Steam pazardan alacağım Steam'deki parayı çekmek istediğimden böyle bir şey yapıyorum. Dediğin skini alacağım şimdi. Kaça koymalıyım? 14.00TL en düşük fiyata satıyorlar şuan ByNoGame'de.
Hocam usp-s cyrex şu an pazarda 13.50 tl ye mevcut. hemen kapıp bynogame de 14.50 ye satabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı