USP-S Cyrex Görevde Kullanılmış tam 15 değil ama anında satılır. Aslında bütün itemler anında satılır 2, 3 kuruş az fiyat ver anında kapıyorlar.
Kazık atmışlar hocam o skin max 12.50 falandır. Benim size tavsiyem steam pazardan alın skin alacaksanız.AWP | Worm God (Minimal Wear) Nasıldır hocam? ByNoGame'de 12.99'a satılmışta
Aynen zaten Steam pazardan alacağım Steam'deki parayı çekmek istediğimden böyle bir şey yapıyorum. Dediğin skini alacağım şimdi. Kaça koymalıyım? 14.00TL en düşük fiyata satıyorlar şuan ByNoGame'de.Kazık atmışlar hocam o skin Max 12.50 falandır. Benim size tavsiyem Steam pazardan alın skin alacaksanız.
Hocam usp-s cyrex şu an pazarda 13.50 tl ye mevcut. hemen kapıp bynogame de 14.50 ye satabilirsiniz.Aynen zaten Steam pazardan alacağım Steam'deki parayı çekmek istediğimden böyle bir şey yapıyorum. Dediğin skini alacağım şimdi. Kaça koymalıyım? 14.00TL en düşük fiyata satıyorlar şuan ByNoGame'de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.