Hızlı Tarayıcı Önerisi

Reklam engelleyicisinin dandikliği reklamları atla butonunun çıkmasından belli olmuyor mu?
Reklam engelleyici açıkken YouTube'de hiç bir şekilde reklam çıkmıyor.
Vivaldi kullanabilirsin. Opera'nın asıl yapımcılarının taraycısı.
Evet geçmeyi düşünmüştüm ama neden geçmediğimi hatırlamıyorum. :D

Opera tarayıcısının sunduğu reklam engelleme fitlreleri yetersiz. Reklam ve izleyici engelleme için sadece Easylist filtrelerini sunuyor. Opera kullanacaksanız bile, harici bir uzantı kurmanızı öneririm.
Screenshot_3.png

Screenshot_4.png
Bu iki filtre ne yazık ki tüm reklam ve izleyicileri engelleyemiyor. Diğer sunduğu fitlreler ise kozmetik filtreler, mining ve işe yaramayan reklam engelleyici kaldırın uyarısı adlı filtre. Ublock origin dışında bunları çözebilen uzantı yok.

Hadi sende tüm reklamları engelliyor diyelim. Bunun olmasına imkan yok bu arada. Kozmetik filtre dediğimiz, reklamın gösterildiği alanı temizleyen fitlre aşırı yetersiz. İlk resim Opera reklam engelleyici tüm filtreleri açık ve en güncel versiyonundan aldım. İkinci resim ise Ublock origin varsayılan haliyle çektim.

Screenshot_5.png

Screenshot_6.png

Neden bilmiyorum ama kaliteli uzantı önermeme rağmen, halen forumda kötü uzantıları kullananlar var. Gizlilik ve güvenlik dışında, gerçekten siteleri daha faydalı gezmenize olanak sağlıyorlar. Site sahipleri sürekli mırın kırın edeceklerine, arayüzü bu kadar bozan reklamlardan vazgeçmeyi ya da arayüzü daha iyi reklamlandırmayı başarabilirler.

Son düzenleme:
Hala Opera önerenler var. Opera daha çok kaynak tüketiyor ve sunduğu özellikler iyi çalışmıyor. Opera hakkında o kadar konu konuşuldu forumda.(Konu hakkında bilgisi olmayanlara lafım yok). VPN ve reklam engelleyicisi vasat bir tarayıcı.

Microsoft'un yeni tarayıcısını öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı