- Makaleler
- 3
Vivaldi kullanabilirsin. Opera'nın asıl yapımcılarının taraycısı.Gereksiz dediğiniz özelliştirmeler benim için gerekli.
Vivaldi kullanabilirsin. Opera'nın asıl yapımcılarının taraycısı.Gereksiz dediğiniz özelliştirmeler benim için gerekli.
Reklam engelleyici açıkken YouTube'de hiç bir şekilde reklam çıkmıyor.Reklam engelleyicisinin dandikliği reklamları atla butonunun çıkmasından belli olmuyor mu?
Evet geçmeyi düşünmüştüm ama neden geçmediğimi hatırlamıyorum.Vivaldi kullanabilirsin. Opera'nın asıl yapımcılarının taraycısı.
Diğer reklam engelleyicilerde buna bile gerek kalmıyor.YouTube'da bile reklam oynamıyor ve direk "reklamları atla" tuşunu kullanarak geçebiliyorsun.
Reklamı atla tuşu çıktığını ilk defa bu arkadaştan duydum. Bende öyle bir şey olmuyor.Diğer reklam engelleyicilerde buna bile gerek kalmıyor.![]()
Olabilir fakat reklam engelleyicisinin farklı cihazlarda farklı sonuç göstermesi bile dandik olduğunu gösterir. uBlock Origin kullanın, sonra konuşalım bunları.Reklamı atla tuşu çıktığını ilk defa bu arkadaştan duydum. Bende öyle bir şey olmuyor.
Benim cihazım da problem çıksın sonra konuşalımOlabilir fakat reklam engelleyicisinin farklı cihazlarda farklı sonuç göstermesi bile dandik olduğunu gösterir. uBlock Origin kullanın, sonra konuşalım bunları.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.