Arkadaşlar, zaten 32 GB Sandisk Ultra Flair kullanıyorum gerek tasarımı gerek hızı olsun güzel. Ancak USB doldu dolacak. Aynı diskin 64 GB olanını mı almalıyım yoksa başka USB'lere mi yönelmeliyim? Fiyatı da indirimden dolayı 85 TL bir sıkıntı çıkmaz herhalde. Daha iyi bir öneriniz varsa bekliyorum. SanDisk Ultra Flair 64GB USB 3.0 Metal USB Bellek Fiyatı
Sandisk tavsiye etmiyorum. Toshiba ve Kingston modellerine göz atın. SanDisk ürünleri kronik dosya koruma hatası sorununa sahip oluyor. Bu sorunun herhangi bir çözümü yok. Dosyalarınız sizin için önemliyse bu markadan uzak durun.
Sandisk tavsiye etmiyorum. Toshiba ve Kingston modellerine göz atın. SanDisk ürünleri kronik dosya koruma hatası sorununa sahip oluyor. Bu sorunun herhangi bir çözümü yok. Dosyalarınız sizin için önemliyse bu markadan uzak durun.
Bu sorun niçin meydana gelir? Yani şuana kadar başıma gelmedi ve yakın performans verecek bir USB biliyorsanız tavsiyenizi bekliyorum. En önemlisi bu hata yaygın olarak görülüyor mu?
Sandisk Ultra kullanmaya başladıktan 1-2 saat sonra dosya koruma hatası vermeye başladı. Önce yazılımsal olarak çözmeye çalıştım. Linux üzerinden biçimlendirmeyi bile denedim. Yine dosya koruma hatası aldım. En son ürünü garantiye yolladım. 1 Hafta sonra yenisi geldi. Gelen üründe aynı sorundan dolayı bozuldu. Aynı Okuma hızındaki Toshiba belleği almanizi tavsiye ederim. Üstüne 5 yıl garantisi var. Toshiba THN-U365K0640E4 U365 150MB/sn USB 3.0 64GB Flash Fiyatı