Hızlı Uyku Teknikleri

dammy7582

Hectopat
Merhaba. Hayatımda çokça cefasını çektiğim bir durum bu. Ertesi gün sınav, toplantı vb. bir şey varsa uyuyamıyorum. Sizin kullandığınız ve işe yarayan uyku teknikleri var mı?

1 büyük bardağın alacağı sütü cezveye koyup kısık ateşte kaynamaya koyuyorum. Hemen soyunup ılık bir duşa giyiyorum, duştan sonra ince şeyler giyip sütümü almaya gidiyorum. Dolapta ilave edecek muz gibi bir meyve varsa onu da ekliyorum, yoksa sade içip hemen yatağıma atlayarak kafamı yastığa gömerek yüzüstü yatıyorum.

Yarını düşünüyorum ve genelde uyumuş oluyorum. Eğer gün içinde enerjini attıysan belli bir saatten sonra uyku seni bulacaktır, bulamıyorsa enerji harca, oturma organını büyütme :)

Kafaya takmamak gibi bir şey pek mümkün olmuyor. Gece hiçbir şey yeme, yatmaya 1 saat kala sıvı tüketme, idrarın varsa yatmadan önce et. Oda zifiri karanlık olsun ve modemin ışığı varsa bile üstünü bezle ört. Telefonu kapatıp 2-3 metre uzağına koy. Çok sıcaklatacak veya üşütecek şeyler giyme. Benim taktiklerim bunlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı