Hızlı ve temposu yüksek oyun önerisi

ateseren11

Hectopat
Arkadaşlar selam, şöyle hızlı, aksiyonu bol ve tempolu bir oyun istiyorum. Fakat bunların dışında da mutlaka oyna dediğiniz önerileniz varsa alabilirim.
Popüler oyunların birçoğunu oynadım tek tek yazmam uzun sürer ama özetle:
  • Far Cry
  • Doom
  • Assassin's Creed
  • Dying Light
  • God of War
  • Uncharted
  • Spider-Man
  • Dishonored
  • Titanfall 2
Bu oyunların hepsinin tüm serisini oynadım. Bunların dışında kıyı da köşede kalmış aksiyonu bol önerirseniz mutlu olurum. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, şöyle hızlı, aksiyonu bol ve tempolu bir oyun istiyorum. Fakat bunların dışında da mutlaka oyna dediğiniz önerileniz varsa alabilirim.
  • Far Cry
  • Doom
  • Assassin's Creed
  • Dying Light
  • God of War
  • Uncharted
  • Spider-Man
  • Dishonored
  • Titanfall 2
Bu oyunların hepsinin tüm serisini oynadım. Bunların dışında kıyı da köşede kalmış aksiyonu bol önerirseniz mutlu olurum. Teşekkürler şimdiden.
Ultrakill, amıd evil ve dusk öneririm doom tarzı oyunlardır. Eğer oynamadıysan sekiro ve elden ring de öneririm.

• Far Cry
  • Doom
  • Assassin's Creed
  • Dying Light
  • God of War
  • Uncharted
  • Spider-Man
  • Dishonored
  • Titanfall 2
Need For Speed Most Wanted 2005, Need For Speed Hot Pursuit Remastered, Battlefield serileri.

• Far Cry
  • Doom
  • Assassin's Creed
  • Dying Light
  • God of War
  • Uncharted
  • Spider-Man
  • Dishonored
  • Titanfall 2

Hocam gördüğüm kadarıyla daha çok hikayeli oyunlar seviyorsunuz. Hitman diyeceğim ama yoğun aksiyonlu ve tempolu bir oyun istemişsiniz. Oynadıgınız oyunlar kadar derinlemesine bir hikaye sunmayan ama Left 4 Dead 2'nin devam niteliğinde olan "Back 4 Blood" arkadaşlarınızla güzel vakit geçirebilirsiniz. Steam Yılbaşı inidirimlerinde 3 dolar olmuştu ama Epic veya başka platformlar üzerinden de bakabilirsiniz. Güncel fiyat biraz pahalı. Aklınızda bulunabilir bir öneri

S
Ultrakill, amıd evil ve dusk öneririm doom tarzı oyunlardır. Eğer oynamadıysan sekiro ve elden ring de öneririm.
Sekiro ve Elden Ring deli gibi oynamak istiyorum ama souls evrenine ve hikayesine hakim değilim. Diğer souls oyunlarını oynamadan direkt bu oyunları oynarsam bir şey kaybeder miyim? Ve çok zorlanır mıyım?

Hocam gördüğüm kadarıyla daha çok hikayeli oyunlar seviyorsunuz. Hitman diyeceğim ama yoğun aksiyonlu ve tempolu bir oyun istemişsiniz. Oynadıgınız oyunlar kadar derinlemesine bir hikaye sunmayan ama Left 4 Dead 2'nin devam niteliğinde olan "Back 4 Blood" arkadaşlarınızla güzel vakit geçirebilirsiniz. Steam Yılbaşı inidirimlerinde 3 dolar olmuştu ama Epic veya başka platformlar üzerinden de bakabilirsiniz. Güncel fiyat biraz pahalı. Aklınızda bulunabilir bir öneri
Back 4 Blood bende var ama tek başıma oynamak daha keyifli geliyor bana eğer single modu varsa deneyebilirim.

Need For Speed Most Wanted 2005, Need For Speed Hot Pursuit Remastered, Battlefield serileri.
Araba yarışı ilgim dışında teşekkür ederim.

Metal hellsinger bayağı keyifli oyundu.
Bakacağım. Teşekkürler.

Geri
Yukarı