Arkadaşlar bilgisayarımı 3 hafta önce aldım. Windows 10'a ücretsiz güncelledim, bir zaman sonra (her an değil arada sırada) internete ani bir yüklenme oluyordu. Görev yöneticisinden baktım internet hızımın tamamını Hizmet Ana Bilgisayarı:Yerel Sistem kullanıyor. Biraz internette araştırdım virüs diyenler var 3 farklı virüs programıyla arattım bir şey çıkmadı. (Windows Defender,Kaspersky,Malwarebyte). Alt hizmetlerden bazılarını kapattım yine tüm hızımı kullanarak bir şeyler indirdi. Windows updateden güncelleştirmeleri yaptım bilgisayar güncel. 3.parti programlarla sistemdeki her şeyi güncelledim lakin bu sorun düzelmedi. İnternette format attıktan sonra bu sorunun devam ettiğini söyleyen kişilerle karşılaştım. Çözüm formatta değil gibi duruyor. 3.1 mb/sn ile indirdiği şeyler bilgisayarda yer kaplamıyor onu farkettim. Asıl sıkıcı olansa düzenli olarak online oyun oynayan birisiyim ve bu şey aniden çıkıyor ve tüm interneti sömürüyor. İnternette başka konularada göz attım net bir çözümü yok. Yardım ederseniz çok sevinirim.