Hizmet Ana Bilgisayarı: Yerel Sistem interneti kullanma sorunu

Supremaks1096

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımı 3 hafta önce aldım. Windows 10'a ücretsiz güncelledim, bir zaman sonra (her an değil arada sırada) internete ani bir yüklenme oluyordu. Görev yöneticisinden baktım internet hızımın tamamını Hizmet Ana Bilgisayarı:Yerel Sistem kullanıyor. Biraz internette araştırdım virüs diyenler var 3 farklı virüs programıyla arattım bir şey çıkmadı. (Windows Defender,Kaspersky,Malwarebyte). Alt hizmetlerden bazılarını kapattım yine tüm hızımı kullanarak bir şeyler indirdi. Windows updateden güncelleştirmeleri yaptım bilgisayar güncel. 3.parti programlarla sistemdeki her şeyi güncelledim lakin bu sorun düzelmedi. İnternette format attıktan sonra bu sorunun devam ettiğini söyleyen kişilerle karşılaştım. Çözüm formatta değil gibi duruyor. 3.1 mb/sn ile indirdiği şeyler bilgisayarda yer kaplamıyor onu farkettim. Asıl sıkıcı olansa düzenli olarak online oyun oynayan birisiyim ve bu şey aniden çıkıyor ve tüm interneti sömürüyor. İnternette başka konularada göz attım net bir çözümü yok. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
konu ne kadar hortlamışta olsa birşeyler yazmak istiyorum

şimdi konu açmak istemiyorum türkçe kurallarına aykırı davranıştan ötürü sürekli birşey yazamıyorum cezalanıyorum ama düşünmüyorlarki belki azerbeycanlıyım sırf bunu yazmak için bile google translate çeviride bulunuyorum soruna gelince

aynı sorun bendede mevcuttu sürekli bu arada bu olay şahit oluyordum değil 5 dakika 5 gün bile bıraksam pc yi o yükleme geçmiyordu geçmiyeceğinede eminim, sadece reset atarak sorunu çözüyordum

şimdi ise sürekli var fakat %1 yani aşağı yukarı 100 kb gibi bir hızı kullanma ve adil kullanım kotasını da bunun içine katınca bu sorun insanı çileden çıkarıyor eğer bu sorun hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursalar sevinirim inşallah konu bu mesajla tekrar canlanır.

inşallah bu arada moderetörler bu mesajımdan sonra yine türkçe kurallara aykırı mesaj bahanesiyle 1 hafta kadar yine ceza vermezler.

bu sorun bendede 1yıldır var ya çok sıkıntı nutfen bu konuya el atın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…