HKC Gaming Monitör alınır mı?

zazelvesta

Hectopat
Yer
Shanghai
Daha fazla  
Meslek
Business Person
Merhaba arkadaşlar. Çin’de yaşıyorum. Bu monitörden sipariş edeceğim. Fiyatı 700 Yuan 1,900 TL’ye denk geliyor. Sizce alınır mı bu HKC marka monitör?
24 inç
165hz
Fast IPS
1ms
%99 RGB
FreeSync & G-Sync

HKC Çin'in kralı. Ancak Çin sonuçta başarılı bir firma olduğunu söyleyebilirim. Çin'de yaşıyorsanız herhangi bir internet kafeye gittiğinizde sadece HKC görebileceğinizi de biliyorsunuzdur. Alıp almamak size kalmış. Alınabilir, marka güvenilir. Monitörünüzün de herhangi bir denemesini bulamadım. Kronik problemli bir monitör değil ise alabilirsiniz. Çin Teknoloji forumlarından bakabilirsiniz.

Güncelleme - Evet monitör güzel bir monitör alabilirsiniz.

Hocam çok teşekkürler fikirleriniz için hocam. Evet HKC hayli meşhur burda dediğiniz gibi. Fakat insanların çoğu yine de AOC tercih ediyor burda :) O da biraz gereksiz tuzlu geldiği için HKC ye yönelmiştim. Çok sağolun.

HKC Çin'in kralı. Ancak Çin sonuçta başarılı bir firma olduğunu söyleyebilirim. Çin'de yaşıyorsanız herhangi bir internet kafeye gittiğinizde sadece HKC görebileceğinizi de biliyorsunuzdur. Alıp almamak size kalmış. Alınabilir, marka güvenilir. Monitörünüzün de herhangi bir denemesini bulamadım. Kronik problemli bir monitör değil ise alabilirsiniz. Çin Teknoloji forumlarından bakabilirsiniz.

Güncelleme - Evet monitör güzel bir monitör alabilirsiniz.

Monitörün tam modeli nedir? Biraz bakmak istiyorum. HKC ülkemizde yaygın değil çünkü.
VG245 Hocam model ismi. Evet Türkiye’den bir inceleme videosu falan bulamadım maalesef.

VG245 Hocam model ismi. Evet Türkiye'den bir inceleme videosu falan bulamadım maalesef.

HKC'nin pahalı olma sebebi marka büyüklüğü. Panel üreten bir marka. Çoğu televizyonun panelini HKC üretiyor. Belli markalarda HKC panel TV'ye rastlamanız yüksektir.

Eğer AOC bulunuyorsa AOC tercih edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı