HM76-65 BTC, Windows 10 kurulumunda donuyor

Tatharas

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, uzun süredir Technopat YouTube sayfasını takipteyim. Bir sorunum olduğunda yine siteden çözüm arıyorum. Ancak cevabını hiçbir yerde bulamadığım bir sorunum var. Technopat YouTube sayfasındaki yönergelere göre USB format atmayı bir türlü beceremedim. Anakart Esonic HM 76-65 BTC Combo. Özelliklerine baktım UEFI yok diyor ama böyle bir hata almadım. Aksine sanırım UEFI var yazıyor siyah ekranda. Aslında herhangi bir hata almıyorum. Sadece donup kalıyor. Rufus ile hazırlık yaparken hiçbir şeyi değiştirmedim, sadece Windows ISO dosyasını seçtim ve işlemi başlattım. En son siyah bir ekranda İngilizce "Bu cihaz UEFI'ye uygun, sonra UEFI Boot bulundu, en son launching EFI Boot Boot. X64.EFI" yazıyor ve orada kalıyor, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Rufus'u hazırlarken mi hata yapıyorum acaba? Bir de Rufus Portable kullandım, belki ondan mıdır? Daha önce normal Rufus'la da yaptım flash belleği kullanılamaz hale getirdi. Onu da belirteyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı