Mini 2 ile 150 saat uçuşu olan biri olarak bildiklerimi anlatmak isterim: Öncelikle SHGM'nin belirlemiş olduğu bir harita var. Mini 3 249G olduğu için haritada olan yeşil alanlarda bir uçuş için iznine gerek olmadan uçuş yapabiliyorsunuz (Genelde olarak Her yer yeşil ). Sarı bölgelerde dronunuzu SHGM'ye kayıt ettirmeli ve uçuş için izin almanız gerekli diye biliyorum. Galata kulesi gibi kalabalık yerler sarı oluyor. Kırmızılar ise havalimanları yanlarında askeriye gibi yerlerde uçuş yasak. Eğer 500G ve üstü Drone alırsanız yeşil olan yerlerde de her uçuş için izin almanız gerekiyor. Ben hiç almadım ama kolay ve hızlıymış almak. Profesyonel değilseniz Mini Dronelar çok daha avantajlı bence çünkü siz daha iyi bilirsiniz ağır fotoğraf makinelerini taşımak zor olduğu gibi büyük Droneları taşımak zor. Fakat kamera kaliteleri ve rüzgar dirençleri daha iyi oluyor. Şuan Mini 3'ün fiyatını bilmiyorum fakat yazılım kalitesi nedeniyle DJI dışında drone almak pek sağlıklı değil. Alırken bence kesinlikle 3 bataryalı FlyMore Combo denilen paketten almalısınız. Sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım.