Hobi önerisi

Ben sosyalleşmekten yanayım, yani artık evde oturup yatmak sıkıcı gelmeye başladı, teknoloji ve Bilim'i (astronomi) merak ediyorum. Bunlarda da araştırmalar bir yere kadar. Kitap okumayı sevmek için kendi sevdiğim konuyu bulmam gerek o zaman, ama o nasıl olacak pek bir fikrim yok aslında
(Cevabın okuyarak olduğunu biliyorum ama korkutucu geliyor )

Arkadaşlar yeter herkese yazılım önermeyin. Yoksa ben iş bulamayacağım. İnsanları kendi hâline bırakın istedikleri meslekleri yapsınlar.
Peki siz önerir misiniz yazılımı?

Yazılım istiyorsan yap. İstemiyorsan ve sırf para ve garanti iş amaçlı istiyorsan önermiyorum. (Yoksa kesinlikle benim önümü kapatıcağın için değil(!))

Maddi durumun var ise spor salonuna yazılabilirsin. Hem vücudun için, hem sağlığın için efsane iyi olur

Dostum bu küçük syntax hataları yazılımın olmazsa olmazıdır zaten,hep olur ve bir şekilde düzeltilir ama sen 1 programda sırf bu hata oldu diye farklı programlarla da uğraşmaya çalışmak yerine afedersin m*l gibi 1 ay boyunca ona takılı kalıp 1 adım atmazsan tabii ki de senden yazılımcı felan olmaz.Yani sırf sen bu olayı yaşadın diye kimse yazılımla uğraşmasın mı bu ne kadar saçma bir şey ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…