Hoca dava acabilir mi?

NorinRadd

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
lenova ideapad gaming 3
ryzen 5 7535hs
rtx 2050
2x8 gb ram 4800 mhz ddr5
Meslek
organizatör
Eski ogretmenimin Instagram postuna biri kötü yorum yapmıştı ve ben de o yorumun altına gerçekten bu adam yalancı ve bana zamanında karaktersiz dedi diye yorumuna yanıt verdim. Bundan sonra beni engellemis ve beni yolda gordugu zaman seni dava edeceğim dedi. Sizce göz korkutmak için mi diyor ve gerçekten ederse ne çıkar bu işten?

Sende o kötü yorumdan ötürü onu dava edeceğini söyle. Bakalım kim kimi yerse. (Dava açmaz bu arada)

Eski ogretmenimin Instagram postuna biri kötü yorum yapmıştı ve ben de o yorumun altına gerçekten bu adam yalancı ve bana zamanında karaktersiz dedi diye yorumuna yanıt verdim. Bundan sonra beni engellemis ve beni yolda gordugu zaman seni dava edeceğim dedi. Sizce göz korkutmak için mi diyor ve gerçekten ederse ne çıkar bu işten?

Bu ülkede bu tarz kelimelerle sonuç alınan davaları sadece malum kişiler açıyor. Bir öğretmen siz onu yazdınız diye dava açsa bile (ki açmayacakır) savcı otomatik olarak reddeder uğraşmaya değmez. Ülke de başka sorun mu yok sanki hocanın yaptığı ayıp. Zaten göz korkutmaya çalışmıştır merak etmeyin.

Açsa bile takipsizlik verir savcı uğraşmazlar. Ama açacağını sanmıyorum.

Takipsizlik nedir?

Göz korkutmak içindir. Kim karektersiz dedigi için dava açar ki? Mantıksız.

O bana karaktersiz diyor. Ben ona sadece yorumda yalancı dedim küfür veya hakaret ettiğimi hiç hatırlamıyorum(hoca engellediği için bakamıyorum).

Sende o kötü yorumdan ötürü onu dava edeceğini söyle. Bakalım kim kimi yerse. (dava açmaz bu arada)

Kötü yorumun altına ben evet gerçekten de öyle diye yanıt verdim. İlk önce 10. sınıfta o beni arkadaşlarımın arasında küçük düşürdü ben de çocuk aklı ile gittim ve şarkısına kötü yorum yaptım. Sonra bana gelip karaktersiz dedi ve 11. sınıfta dersinden kovdu. Bu sene de Instagram'da ona kötü yorum yapmış birine cevap olarak evet bu adam gerçekten yalancı ve bana karaktersiz dedi diye yazdım. Fakat yaptığım yorumda hiçbir şekilde küfür yoktu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı