Hocanın yanında küfür ettim

Bakın hocam küfür etmek çok yanlış bir şey, insanın seviyesini düşürür. Hele büyüklerin yanında hiç etmemek lazım. İnsanlık hali yanlışlıkla etmiş olabilirsiniz bir şey olursa yanlışlıkla yaptığınızı söyleyin ve özür dileyin. Bir daha da etmemeye özen gösterin.
 
O hissi biliyorum. Çok kötü oluyor. Bende benzerini yapmıstım. Hoca sözlü yapıyordu. Herkese eksi ( - ) basıyordu. (Çok az kişiye artı ( + ) verdi. Bende küçük bir kağıt kopardım ve şunu yazdım: "Hoca eksi ( - ) s(RTÜK)or lol". Daha sonra arkadaşıma gösterdim. Diğer yanındaki aldı kağıdı hocaya gösterdi. Beni çağırdı. Sen mi yaptın dedi ben de hayır dedim. Yemin et dedi bende bilmiyom falan dedim. ( Başkası da önceden tahta kalemi istedi. Aynı arkadaş ise silinmeyen tahta kalemi verdi. Başkası tahtaya "b(RTÜK)u yedik" yazmıştı. Hoca pat diye bi geldi. Silgiyle silemedi falan ) sonra başkasıyla beni müdür yardımcısına götürdü. Önce başkasına bişiler dedi. Daha sonra bana geldi ismin ne dedi. Söyledim falan sen mi yaptın dedi hayır dedim. Bişiler dedi falan. Sonra ben mal gibi şey dedim "Hocam dalgınlıkla yazmışım" sonra müdür yardımcısı geldi dedi ki "oğlum, piskolojin yerinde mi senin?" Bende ciddiye alıyom evet normal falan diyom. Neyse gene bişiler dedi. Sonra "defterini getir" dedi. Zannettim ki arka planı falan aynı mı diye bakacak. Özellikle o kopardığım defteri getirmedim. Hoca bir anda defterin yanına o kağıdı koydu ve "oğlum bu senin yazın lan" işte o an bruh oldum. Gene bişiler dedi. Daha sonra beni işaret ederek "bunun velisini özellikle çağır" falan dedi. Bende taam dedim. O gün eve gelir gelmez akşama kadar napıcağımı düşündüm. Aklıma belki şey derim "Cezamın karşılığı olarak sözlü notumu indirin" diye geçti. Yarın oldu. (Velimi çağırmayan ben) her ders korkudan kalbim patlıyo. Her an kapıyı açıp "(ismimi söyleyerek) burda mı?" Der diye ödüm ödüme kopuyordu. Amaaaaaaa hiçbişey olmadı :D şuana kadar da birşey olmadı ama olmaz da İnşAllah. Kesin birileri gelcek yalan kurgu dicek. İnanmazsan inanma banane.
 
Vallahi bütün stresim gitti sizin gibi insanlar iyi ki varlar ben konuya cevap gelmeyeceğini düşünmüştüm 20 dakika da 20 cevap geldi sağ olun.

Cidden canınızı sıkmayın bizim çok disiplinli bir matematik hocamız vardı ve dersinde arkadaki 2 dangalak tartışıyordu dangalaktan biri çok sesli bir şekilde bir hareket yaptı hocanın tepkisi ise çocuğun yaptığı hareketi yapıp benim dersinde bunu yapamazsın demesi oldu acayip kopmuştum o anda hocan sana hareket çekiyor 🤣🤣
 
Bakın hocam küfür etmek çok yanlış bir şey, insanın seviyesini düşürür. Hele büyüklerin yanında hiç etmemek lazım. İnsanlık hali yanlışlıkla etmiş olabilirsiniz bir şey olursa yanlışlıkla yaptığınızı söyleyin ve özür dileyin. Bir daha da etmemeye özen gösterin.

Hocam dedimde küfrün yanlışı olmaz diyor hoca.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı