Hocanın yanında küfür ettim

"Sırf küfür etti diye okuldan atılacağını mı düşündün" yazdın.

Eğer disiplin kurulunda da anlaşamazlarsa, arkadaş hocalara efelenip karşı gelmeye devam ederse ne olacağını sanıyorsunuz? Aferim oğlum böyle devam et demelerini mi? Bu da en kötü ihtimaldir. O yüzden en kötü ihtimalle okuldan atılır yazdım. Disipline gideceğinin garantisi de yok. Eğer hocan kafaya taktıysa diye belirttim. Lütfen okuyup anlamadan yorum yapmayın.
Yazdıklarınızın cevabı bir önceki mesajlarımda var. Hoca istediği kadar kafaya taksın, bahsettiğiniz cezaları öğrenci o cezaları gerektirecek bir harekette bulunmadıysa öğrenciye veremez.
 
9. sınıfta arkadaşa Dağ 2 havlu işkencesi yapmıştık, hoca gördüğü halde gülüyordu. İşin tuhaf tarafı lise anadolu lisesiydi.
 
FHLGJSGJDGJZGDGKDHKHDHYDHDY

Bizim arkadaş sırayı kendine doğru ileri geri yapıyordu, bel kısmına. O sırada sınıf öğretmeni girdi, kadın hoca hem de. O çocuğun utancını ben yaşadım.

Bir ara sınıfta arkadaşlarla birbirimize küfür ederken hoca girmişti, duymamazlıktan gelmişti.
 
Çok genel konuşuyorsunuz. Karşı gelme derken neyi kast ediyorsun? Kendini savunabilir ancak hocaya sebepsiz saldırırsa okuldan atarlar.
En kötü ihtimali kast ediyorum 2 saattir. Mesela hocalara: "Size ne? İstediğime istediğim yerde istediğim kadar küfür ederim." tarzı cevaplar. Yani bir öğrencinin haddine olmayan cevaplar. Umarım anlamışsınızdır.
 
Arkadaş sanki herkes Zeki Müren gibi Türkçe konuşuyor ya!! Bence hocan küfrü ona ettiğini sandığı için böyle bir reaksiyon göstermiştir.
 
9. sınıfta arkadaşa dağ 2 havlu işkencesi yapmıştık, hoca gördüğü halde gülüyordu. İşin tuhaf tarafı lise Anadolu lisesiydi.

Ama hocam o masadan bana gözlerini dikip kalkıp üstüme yürümesini oradaki benim korkumu görseydiniz daha iyi anlardınız resmen hoca kafayı yemişti normalde sakin bir adam ama bir anda bir şeyler oldu ne dedin LAN sen falan dedi git otur savunmanı yaz diye bağırdı orada korkudan bayılcaktım ağlamaklı bir şekilde özür dilyordum sürekli siz düşünün yani.
 
İlginç. Bizim eski okulda; sınıfta hocalar ana bacı, geçmiş gelecek, sülale enişte kayıp gidiyordu vallahi.

Hoca büyük ihtimalle korkutmak için yapmıştır. Fazla korkmana gerek yok.
 
İlginç. Bizim eski okulda; sınıfta hocalar ana bacı, geçmiş gelecek, sülale enişte kayıp gidiyordu vallahi.

Hoca büyük ihtimalle korkutmak için yapmıştır. Fazla korkmana gerek yok.

İnşallah.
Hepiniz adamsınız yardımlarınız için teşekkürler iyi geceler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı