Hogwarts Legacy 47 dakikalık oynanış videosu yayınlandı!

Hogwarts Legacy, Resident Evil 4 Remake, Returnal arasında gidip geliyorum hangisini alsam diye. Starfield, Atomic Heart, Hollow Knight Silksong, Wo Long gamepass e gelecek oyunlar. Cyberpunk Dlc si hariç şimdilik bu sene kesin alacağım dediğim oyun yok. Belki Ghost of Tsushima veya Last Of us Part 2 pc gelir. Kafam çok karıştı sanırım yine Hogwarts Legacy alacağım gibi.

Oyunun yayınlanan tüm gameplaylerini inceledim. Hikayesi güzel, özenilmiş gibi duruyor. Son birkaç senedir Sony haricinde güzel hikayeli 3A oyun o kadar az gördük ki... Düşünüyorum; 2022 bomboş, 2021 Resident Evil Village, 2020 Cyberpunk 2077, Final Fantasy 7 ve biraz da olsa Valhalla. Özledik be rekabeti
 
Son düzenleme:
Hala çekincelerim var bu oyun için ama muhtemelen 11.11.11'de çıkan Skyrim'in yaptığı etkiyi yapacak gibi duruyor. Hem Harry Potter severlerin senelerdir var olan açlığı hem de iddia ettikleri açık dünyanın hakikaten açık dünya gibi duruyor olması beklentiyi arttırıyor. Bildiğim kadarı ile de olumlu eleştiriler almakta... Hala ancak optimizasyonla alakalı çekincelerim mevcut.
 
Deluxe sürümüne çıktığı gibi ön sipariş vermiştim. Heyecanla bekliyorum ama beklentiyi çok yüksek tutmak istemiyorum. Sonuçta yapımcı firmanın yeterli tecrübesi yok. Ona rağmen güzel iş çıkartmışa benziyorlar. Tek kötü tarafı animasyonlar berbat. Mass Effect Andromeda'yı anımsatıyor. Ama içerikler iyi olduktan sonra ve HP dünyasını bize iyi yansıttıkları sürece sorun olmaz bana. Optimize problemi olması muhtemel. Erken erişimde sorun yaşayanlar olmamış. Ama PC tarafı soru işareti. Meta puanını 80-85 arası bekliyorum. Umarım daha yüksek olur.

@lexapack Taksitle Steam cüzdanı satan siteler var. Taksit sayısına göre az bir miktar para alıyorlar sadece. Verdikleri kodu girerek direkt Steam cüzdana aktarıyorsunuz. Google'dan araştırabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı