Hogwarts Legacy alınır mı?

LichKings19

Picopat
Daha fazla  
Hocam öncelikle selam hogwarts evrenini seviyorsan alabilirsin he şöyle de yapabilirsin oyun çıkış yapar bir incelemesini yapanlardan tavsiye alırsın ona göre para verirsin fiyatı da apaçık ortada.

f0ze

Kilopat
@Ethem Efe oynayış videoları sosyal medya üzerinde çoktan yayınlandı. Oynayış videolarını izleyip karar verebilirsiniz. Şahsen fiyatına değer mi? Oyunu henüz oynamadığım için bilemiyorum. Ancak Avrupa fiyatlarına bakarsak şu anki fiyatının çok uygun olduğunu söylemek yanlış olmaz. Karar sizin.

KS
KS
Ethem Efe

Ethem Efe

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli gölcük
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Mx130 8Gb Ram İ5 8250U
Meslek
Öğrenci
Hocam öncelikle selam hogwarts evrenini seviyorsan alabilirsin he şöyle de yapabilirsin oyun çıkış yapar bir incelemesini yapanlardan tavsiye alırsın ona göre para verirsin fiyatı da apaçık ortada.
Aldım hocam, ama 135 TL ye aldım zaten sıkıntı yok. Oyunu gayet beğendim.

TheMerg

Centipat
Hocam oyunu 2 günde 17 saat oynamış biri olarak şunu söyleyebilirim. TR standartlarında bile parasına hakettiğini söyleyebilirim ( durumunuz yetiyorsa ) oyun beni son zamanlarda en çok içine çeken oyun oldu. Hiçbir yan görevinin tekrarlamaması falan çok büyük artısı. Açık dünyası çok güzel. NPC'ler canlı yanından geçerken sürekli konuşma içerisindeler ve bunlar birbirinin aynısı olan şeyler değil. Görevler çok güzel. Büyüler, kombolar falan. Beğenceğinizin garantisini kendi adıma veriyorum.

hypxness

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Hocam oyunu 2 günde 17 saat oynamış biri olarak şunu söyleyebilirim. TR standartlarında bile parasına hakettiğini söyleyebilirim ( durumunuz yetiyorsa ) oyun beni son zamanlarda en çok içine çeken oyun oldu. Hiçbir yan görevinin tekrarlamaması falan çok büyük artısı. Açık dünyası çok güzel. NPC'ler canlı yanından geçerken sürekli konuşma içerisindeler ve bunlar birbirinin aynısı olan şeyler değil. Görevler çok güzel. Büyüler, kombolar falan. Beğenceğinizin garantisini kendi adıma veriyorum.
Oyunun optimizasyonu nasıl hocam ? İnternette sistemimdeki testlere bakıyorum hepsi çok fazla değişkenlik gösteriyor.

Yeni konular

Yukarı