Hogwarts Legacy Epic'te 10.000 TL

Arkadaşlar yanlış değerlendiriyorsunuz 10 bin değil. Sadece 9.999 liracık. Çok uygun 10 bin olsa nasıl alırdık hiç düşündünüz mü? Epic Games'e helal olsun Türkiye'yi unutmadığı için özel fiyat politikalarıyla bizim arkamızda.

10 bin TL muhtemelen geçici fiyatlandırma. Türkiye'de satışa açılmama sebebi, sanırım tutarsız kur nedeniyle ucuza satın almanın önüne geçebilme. İlk duyurulduğundan bu yana bekliyordum ve bu akşam ön siparişin açılmaması, bütün hevesimi kursağımda bıraktı. Oyun sadece üç ülkede ön siparişe açık değil; Rusya, Belarus ve Türkiye. Şaka gibi diyeceğim ama artık hiçbir şeye şaşıramıyorum. Her gün "daha ne olabilir ki" derken, artık "ha bu mu olmuş" diyorum. Çok yoruldum...

10 bin TL muhtemelen geçici fiyatlandırma. Türkiye'de satışa açılmama sebebi, sanırım tutarsız kur nedeniyle ucuza satın almanın önüne geçebilme. İlk duyurulduğundan bu yana bekliyordum ve bu akşam ön siparişin açılmaması, bütün hevesimi kursağımda bıraktı. Oyun sadece üç ülkede ön siparişe açık değil; Rusya, Belarus ve Türkiye. Şaka gibi diyeceğim ama artık hiçbir şeye şaşıramıyorum. Her gün "daha ne olabilir ki" derken, artık "ha bu mu olmuş" diyorum. Çok yoruldum...
Şimdi alsanız ne değişecek ki? Oyun 2023'te çıkacak.

Şimdi alsanız ne değişecek ki? Oyun 2023'te çıkacak.
Birincisi ön sipariş bonusları var. Sonradan elde edilemeyecek bonuslar. Kostüm vb. gibi. Çocukluğumdan bu yana sıkı bir HP fanıyım. Kimisi arabalara takıntılıdır, kimisi futbola.. Benim tek takıntım da bu. O nedenle her şeyi toplamak istiyorum. Ama olur da çıkışından kısa bir süre önce dahi olsa ön siparişe açılırsa sorun olmaz benim için.

İkincisi ise malum, kur sürekli yukarı yönlü ivme gösteriyor. Dolayısı ile 2023'e kadar kim bilir ne kadar fiyat artışı olacak..

1661461231157.png

Rusya'da Steam engellendiği için için fiyat belirlenmiyor, sadece Türkiye için fiyat belirleyememişler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı