amacor123 Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 833 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Samanyolu Galaksisi Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #21 333365 dedi: Bilemiyorum, GeForce NOW ile alakalı sorun sanırım. Herhalde anlaşmazlık yaşıyorlar. Genişletmek için tıkla... Ama saçma değil mi ? Zirvenin sahibi şuan GeForce Now 1-2 anlaşma yapsalar parayı kırarlar şüphesiz.
333365 dedi: Bilemiyorum, GeForce NOW ile alakalı sorun sanırım. Herhalde anlaşmazlık yaşıyorlar. Genişletmek için tıkla... Ama saçma değil mi ? Zirvenin sahibi şuan GeForce Now 1-2 anlaşma yapsalar parayı kırarlar şüphesiz.
Large TV Man Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 721 Makaleler 1 Çözümler 7 27 Ocak 2023 #22 amacor123 dedi: Ama saçma değil mi ? Zirvenin sahibi şuan GeForce Now 1-2 anlaşma yapsalar parayı kırarlar şüphesiz. Genişletmek için tıkla... Stadia ambargo koymuştu zamanında büyük ihtimal, Şubat'tan itibaren büyük adımlar görürüz bence.
amacor123 dedi: Ama saçma değil mi ? Zirvenin sahibi şuan GeForce Now 1-2 anlaşma yapsalar parayı kırarlar şüphesiz. Genişletmek için tıkla... Stadia ambargo koymuştu zamanında büyük ihtimal, Şubat'tan itibaren büyük adımlar görürüz bence.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.930 Makaleler 65 Çözümler 1.049 27 Ocak 2023 #23 @amacor123 evet, saçma. GeForce NOW'a birçok oyunun eklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu sayede korsan kullanımı da bir tık azalabilir.
@amacor123 evet, saçma. GeForce NOW'a birçok oyunun eklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu sayede korsan kullanımı da bir tık azalabilir.
amacor123 Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 833 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Samanyolu Galaksisi Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #24 333365 dedi: @amacor123 evet, saçma. GeForce NOW'a birçok oyunun eklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu sayede korsan kullanımı da bir tık azalabilir. Genişletmek için tıkla... Eski başyapıtları 10-15 dolar ucuza GFN'e özel kılmak şüphesiz parayı kırarlar. Large TV Man dedi: Stadia ambargo koymuştu zamanında büyük ihtimal, şubat'tan itibaren büyük adımlar görürüz bence. Genişletmek için tıkla... Google artık güvenilmez oldu gibi. Birkaç tane daha sistem çıkartmışlardı onları da kapattılar, diğer sefere hiç kimse satın almaz.
333365 dedi: @amacor123 evet, saçma. GeForce NOW'a birçok oyunun eklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu sayede korsan kullanımı da bir tık azalabilir. Genişletmek için tıkla... Eski başyapıtları 10-15 dolar ucuza GFN'e özel kılmak şüphesiz parayı kırarlar. Large TV Man dedi: Stadia ambargo koymuştu zamanında büyük ihtimal, şubat'tan itibaren büyük adımlar görürüz bence. Genişletmek için tıkla... Google artık güvenilmez oldu gibi. Birkaç tane daha sistem çıkartmışlardı onları da kapattılar, diğer sefere hiç kimse satın almaz.