Hogwarts Legacy neden sıkıcı ?

Oyunun başındayım ama çok ruhsuz bir oyun. Daha önce bu kadar sıkıcı bir oyun oynadığımı hatırlamıyorum. Türkçe yama ile oynadığım hâlde hiç içine çekmedi. Oyun tavsiyesi verebilecek var mı? Her türden oyun olabilir ama ben hikâyeye çekilmek istiyorum ve bunun yanında oynanış da zevkli olsun. RDR 2 oynayacağım ama oyun uzun ve şu an başka oyunlar bitirmek istiyorum.

En sıkı Harry Potter fanlarının bile dayanamadığı kadar boş bir dünyası var çünkü. İnanılmaz potansiyelliydi, batırdılar. Witcher oynamışsınız zaten aynı firmadan devam edilir, Cyberpunk deneyin.

PS 5 W aldım ama çok diyalog var diye daha başlamadım. Diyalogdan başka bir şey değil oyun.

Ben de her çok diyaloglu oyunu sevmiyorum ama bu oyun bu tarz oynadığım en iyi oyun. Kesinlikle öneririm.

Clair obscur E33 elbette.

Tur baymis da olabilir, ben 2 saat Witcher'a kaylanamiyorum; sabahlara kadar vic3 oynayasim geliyor. Zevk meselesi.

Hocam o oyunu GamePass'ten yükledim ama sıra tabanlıymış diye sildim. Ben Witcher 3 tarzı sanmıştım oynanış olarak. Daha önce o tarz hiçbir oyun oynamadım. Legend Online hariç 😁

Rings of Power dizisi LOTR için neyse, bu oyun da Harry Potter için o.

Tamam Rings of Power kadar rezil olamaz ama %20'si diyelim.

Konuya cevap olarak size oynanış, hikaye ve evren ortalaması alınacak olursa Cyberpunk, sırf oynanış yeni bir şey diyorsanız ve oyun kolunuz varsa da Souls serisini önerebilirim.

Fan kitlesine hitap eden, içi dolu gibi görünüp boş olan oyunlardan Hogwarts Legacy. Hardcore HP fanı değilseniz eğlenceli gelmemesine şaşırmamak lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı