Arkadaşlar geçen yaz Hogwarts TR yama indirdim sonra ben mi bir şeye tıkladım hatırlamıyorum PC'ye virüs girdi zor sildim virüsü şimdi yine yama arıyorum. Güvenilir TR yama önerebilir misiniz arkadaşlar? Kendisi denemiş biri atarsa daha güzel olur.
Hogwarts Legacy Türkçe Yama - Turkishi Hogwarts - Düzenlenmiş Makine Çevirisi
Hogwarts Legacy tamamen Türkçe'ye çevirilmiştir. Düzenlenmiş makine çevirisi ve belki de şu an ücretsiz olarak paylaşılan en iyi makine çevirisidir. Herhangi bir hata bulursanız bildirebilirsiniz. Ne ile Çevirildi? Oyun, DeepL ile yapay zeka destekli bir şekilde Türkçe'ye çevrilmiş ve...www.technopat.net
Türkçe yamalar oyun dosyalarına müdahale ettiği için çoğunda virüs uyarısı göstermesi normaldir, geneli false positive türündedir. Sıkıntı olmaz.
Hocam virüstotalda bir sürü antivirüs programı kötü amaçlı işaretlemiş.Nasıl anlıyorsunuz false positive olduğunu?Hogwarts Legacy Türkçe Yama - Turkishi Hogwarts - Düzenlenmiş Makine Çevirisi
Hogwarts Legacy tamamen Türkçe'ye çevirilmiştir. Düzenlenmiş makine çevirisi ve belki de şu an ücretsiz olarak paylaşılan en iyi makine çevirisidir. Herhangi bir hata bulursanız bildirebilirsiniz. Ne ile Çevirildi? Oyun, DeepL ile yapay zeka destekli bir şekilde Türkçe'ye çevrilmiş ve...www.technopat.net
Türkçe yamalar oyun dosyalarına müdahale ettiği için çoğunda virüs uyarısı göstermesi normaldir, geneli false positive türündedir. Sıkıntı olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.