Hogwarts Legacy ve Elden Ring'den hangisi önce oynanmalı?

Elden Ring daha uzun olduğu için onu en son oynaman daha iyi olur fakat aklın Elden Ring'de kalırsa Hogwarst oynarken hadi bitsin de Elden Ring oynayim gibi bir düşünceye kapılırsan, Hogwarst oynarken aşırı sıkılırsın. Bu yüzden bence hangisini daha çok oynamak istiyorsan ondan başla.
İkisini de eşit derecede oynamak istediğim için kararsız kaldım ve o yüzden de konuyu açtım hocam zaten.

Elden Ring daha uzun olduğu için onu en son oynaman daha iyi olur fakat aklın Elden Ring'de kalırsa Hogwarst oynarken hadi bitsin de Elden Ring oynayim gibi bir düşünceye kapılırsan, Hogwarst oynarken aşırı sıkılırsın. Bu yüzden bence hangisini daha çok oynamak istiyorsan ondan başla.
Bende Elden Ring'i en son oynaman daha iyi olur fakat diye devam ettirdim zaten. İkisini eşit derece oynamak istiyorsan ilk önce Hogwarst'ı bitir ardından Elden Ring.

Hogwarts Legacy tüm yan görevleri vs. yapsak bile 50 saatlik oyun mu gerçekten. AC oyunlarında bile söve söve oynasam da her türlü yapıyordum tüm yan görevleri.
Ana + yan görevler öyle ama bütün haritayı incik cıncık edeceğim tüm içerikleri tüketeceğim bir de yavaş oynarım girdiğim yere emin olamadığım için tekrar girerim her yeri incelerim v.s dersen ki ben de oyunları o şekilde oynarım; o vakit süre uzar lakin yine de ne kadar ağırdan oynarsan oyna Elden Ring'in yarısını geçemez.

Bir de şöyle bir sıkıntı var ER bodozlama girilip oynanacak oyun değil. Başlangıç rehberi okumanız lazım öncesinde bir 15-20dk okumazsanız bineği, Rünlerin nasıl etkinleşeceğini, Ash of War basan bıçağı falan alamadınmı oyunu silmek isteyebilirsiniz. Hogwarts'ta öyle bir şey yok gir oyna basit. ER biraz kapsamlı.

İndirimlerde bu iki oyunu da aldım ve ikisi de birbirinden uzun oyun. Önce hangisini oynamak daha iyi olur?

1689010426306.png

@489483 'un mesajı var ama kendisi banlı.

Sonunda Elden Ring almış be tebrikler.
Eğer oyunları tek tek oynamaktan hoşlanıyorsanız önce Hogwarts Legacy oynayın amma eğer bir arada oynayabiliyorsanız beraber oynayın derim Elden Ring minimum 150 saat sürebiliyor tabii oyuncuya göre değişir ama ortalama bu civarda bir sürede bitiyor.
Ömürlük oyun keyifli oyunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı