Sürprizbozan Hogwarts Legacy yeşil büyüler nasıl açılır?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

430518

Hectopat

Daha oyunun 11. saatindeyim. Bu büyüleri hiç açamadım. Nasıl açıyoruz bunları? Neredeyse çoğu büyüyü öğrendim fakat bunlar kilitli ve öğreten de olmadı.

İzlediğim bir incelemeden anladığım kadarıyla bazı görevlerde öğrenmek ister misin diye soruluyormuş o esnada öğrenmek istemiyorum dersen bir daha öğrenemiyormuşsunuz diye duymuştum.

İzlediğim bir incelemeden anladığım kadarıyla bazı görevlerde öğrenmek ister misin diye soruluyormuş o esnada öğrenmek istemiyorum dersen bir daha öğrenemiyormuşsunuz diye duymuştum.

Hocam incelemeyi atar mısınız rica etsem.

O 3 büyüyü de Sebastian ile birlikte yaptığın görevlerle açıyorsun, istersen öğrenmeyebiliyorsun.

İleride açılacak o zaman.

Hocam, şu an Onai'nin beni götürdüğü bir kule görevini bitirdim. Kuleden Hipogrif'ler ile kaçmıştık. O zamana kadar 5-6 yan görev kaldı. Şimdiye kadar açmam gerekiyor muydu? Yoksa daha zaman var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…