Hogwarts Legacy'de dönen merdivenler neden yok?

Matigre

Hectopat
Filmlerde gördüğümüz dönen merdivenler yerine yakına gidince açılan yuvarlak şekilde bir merdivenler yapmışlar. Bunun sebebi nedir? Neden dönen merdivenler yok?

Belkide çok karmaşık olacağından eklemek istememişlerdir ayrıca ben oyuncu olsam beni rastgele yerlere atan bir merdiven istemezdim sanırım.

Geliştiriciler tam sebebini açıklamadan bilemeyiz bunu ama filmde olan her şeyin oyunda olmasına gerek yok. Teknik olarak bu bir film oyunu değil çünkü, bir filmin evrenini kullanan bağımsız bir oyun bu.

Film oyunu olmayabilir ama evrenine sahip çıkması gerekiyor bence.

Belkide çok karmaşık olacağından eklemek istememişlerdir ayrıca ben oyuncu olsam beni rastgele yerlere atan bir merdiven istemezdim sanırım.
Rastgele yerlere atan derken ne demek istediniz ?

Rastgele yerlere atan derken ne demek istediniz?

Hocam hatırladığım kadarı ile Harry Potter'ın ilk filminde harry ve ron(başka karakterlerde olabilir tam hatırlayamadım şimdi) sınıfa geç kalıyorlardı bu merdivenler yüzünden bende şöyle düşündüm sadece bir yere ulaşmak için bu kadar karmaşık bir merdiveni gereksiz bulmuş olabilirler oyunda illa görevler falan vardır sağa sola giderken sürekli bu merdivenlerden geçmek oyuncu için kötü bir deneyim olabilir gibisinden.

Hocam hatırladığım kadarı ile Harry Potter'ın ilk filminde harry ve ron(başka karakterlerde olabilir tam hatırlayamadım şimdi) sınıfa geç kalıyorlardı bu merdivenler yüzünden bende şöyle düşündüm sadece bir yere ulaşmak için bu kadar karmaşık bir merdiveni gereksiz bulmuş olabilirler oyunda illa görevler falan vardır sağa sola giderken sürekli bu merdivenlerden geçmek oyuncu için kötü bir deneyim olabilir gibisinden.
Haklı olabilirsin

Dönen merdiven yok fakat merdivenler sonradan oluşuyor yürüdüğünüz de bence oyun efsane olmuş 699 TL ye değdi. Kar yağarken karakterin saçına ve üstüne bakın kar taneleri birikiyor çok güzel detaylar var.

Rastgele yerlere atan derken ne demek istediniz?

İzlediğimiz filmlerin geçtiği yıldan 200 yıl öncesi yani Dumbledore'dan öncesini konu aldığı için okul içinde farklılıklar olabilir, 200 yılda çok şey değişebilir. Bunu baz alarak oyuncu deneyimi de işin içerisine katılarak farklılaştırılmış olabilir.

İzlediğimiz filmlerin geçtiği yıldan 200 yıl öncesi yani Dumbledore'dan öncesini konu aldığı için okul içinde farklılıklar olabilir, 200 yılda çok şey değişebilir. Bunu baz alarak oyuncu deneyimi de işin içerisine katılarak farklılaştırılmış olabilir.

Yanlışınız var bu oyun filmlerden ve kitaplarına 100 yıl önce geçiyor

Yanlışınız var bu oyun filmlerden ve kitaplarına 100 yıl önce geçiyor.

Evet rakamı fazladan yazmışım :D fakat 100 yıl az bir süre değil gibi. Değişim ve farklılıklar için yeterli bir süre. Yanlış hatırlamıyorsam zaten oyunun geçtiği yıldan 4 yıl sonrasında Dumbledore öğrenci olarak Hogwarts'a geliyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı