Hogwarts Legacy'i 800 TL verip oynayamamak

Bende iade talebinde bulundum hocam ama geri alacaklarını hiç sanmıyorum. Gerekçe olarak denovunun oyuncuları getirdiği rezil noktadan bahsettim.

Ben oyun düzgün çalışmıyor seçmiştim seçeneklerde. Gerekçeye de oyunda çok büyük bir optimizasyon sorunu var, 700 TL verdiğime pişmanım demiştim. 1 saat sonra kabul edildi iadem.

Cyberpunk gibi olabilir belki birkaç yama sonra düzelir tamamen beklemek gerek.
Cyberpunk hayatımda yaşadığım en kötü oyun deneyimi hocam. Oyun çıkacak diye gecenin 4 üne kadar bekledim ve sonuç GTX 1080 ile 25-30 FPS. O kadar rezil bir halde ki benim gözümde yıllarca heves ettiğim oyuna bir daha dönüp bakmadım bile.

İlginç ben çıktığı gece RX570 ile 60 FPS oynamıştım. Orta ayarlarda. Hogwarts konusuna gelirsek güncellemeler ile çözeceklerini umuyorum fakat Denuvo umarım tüm oyunlardan kaldırılır iğrenç bir teknoloji sözde korsanı engelleyecek diye bu kadar performans sorununa göz yumuluyordu 10 günde kırıldı şaka gibi satın alan insanlara da o performans sıkıntıları kar kaldı.

Sorun belki de Windows 7 kullanmanızdır?
Şuan iş yerinden yazıyorum hocam Kullandığım programlar windows 7 uyumlu olduğu için evdeki PC windows 10 )

Yüksek FPS alman için GPU kullanımının fazla olması gerek zaten. %100 kullanımda niye drop girsin?
Oyunda böyle bir problem var hocam. Ekran kartı kendini bir anda %100 e kitliyor ve FPS 10 lara düşüyor.

Maalesef öyle hocam o kadar paranın karşılığı bu.

Atomic Heart'ın sızdırılan Denuvosuz geliştirici sürümü ile Denuvolu ticari sürümü arasında %12 performans farkı olduğu video var Youtube'da. Tek kelimeyle paranızla rezil oluyorsunuz. Denuvo varsa o oyunu satın almayın.

İyi de korsan ile orijinal oyun aynı oyun zaten neden orijinal olan da sorun yaşanıyor da korsan oynayan yağ gibi oynuyor onu anlamadım ben?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…