Denuvo denen illet yüzünden. Korsan versiyonda bu program silinmiş oluyor.İyi de korsan ile orijinal oyun aynı oyun zaten neden orijinal olan da sorun yaşanıyor da korsan oynayan yağ gibi oynuyor onu anlamadım ben?
Denuvo ile ilgisi yok, korsan oynayanlarda da aynı sorunlar var. Korsan oyunun orijinalden daha yüksek FPS göstermesinin tek nedeni Steam Overlay'in olmaması, Steam Overlay bu oyunun performansını ciddi oranda etkiliyor. Onun dışında oyun korsanda da gereksiz RAM ve VRAM kullanıyor.Denuvo denen illet yüzünden. Korsan versiyonda bu program silinmiş oluyor.
Hocam siz zaten fazladan yakacağı 10 watı düşünüyorsanız oyunlara para vereceğinizi sanmıyorum.Sırf para kaybetmeyeyim diye sistemin anasını ağlatan oyunları almayacağım artık. Bana ne senin korumandan? Sistemim boşuna fazladan elektrik yakıyor.
Denuvolu hiçbir oyuna zırnık yok.Hocam siz zaten fazladan yakacağı 10 watı düşünüyorsanız oyunlara para vereceğinizi sanmıyorum.
Sadece elektrik değil verdiği rezalet performansı da göz ardı etmemek lazım.Hocam siz zaten fazladan yakacağı 10 watı düşünüyorsanız oyunlara para vereceğinizi sanmıyorum.
Deneyeyim hocam bir de şöyle bir video buldum. Steam overlay açık ve kapalı iken. Gerçekten bunun bütün sebebi steam dan bir ayarın açık olması mı ? İnanılacak gibi değil..
İlginç ben çıktığı gece RX570 ile 60 FPS oynamıştım. Orta ayarlarda. Hogwarts konusuna gelirsek güncellemeler ile çözeceklerini umuyorum fakat Denuvo umarım tüm oyunlardan kaldırılır iğrenç bir teknoloji sözde korsanı engelleyecek diye bu kadar performans sorununa göz yumuluyordu 10 günde kırıldı şaka gibi satın alan insanlara da o performans sıkıntıları Kar kaldı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.