Hogwarts Legacy'i 800 TL verip oynayamamak

Oyunun memory leak sorunu var vramden çok. Reduce memory ile optimize edip rami %70 veya %80 kullanımda sınırlarsanız droplar azalır.

10 GB VRAM 15 GB ram kullanıyor oyun. Grafikler de bir şey olsa bari, God of War bitirdim yakın zaman önce bu bir halta benzemiyor. Oyunun kendisi gayet güzel ama, oynatıyor. Epic anında iade alıyor bu arada, beğenmedim diyip iade edebiliyorsunuz.

Steam ilerlemenizi yerel depolamaya indirdikten sonra yedekleyip korsan sürümde kullanabilirsiniz.

Performans ile ilgili evet DRM yazılımının etkisi mutlaka vardır ama çok sık kasma ve donmaya sebep olacağını sanmıyorum. Oyunun optimizasyonunda sıkıntı olabilir ki kullandığı VRAM miktarına bakarsak optimizasyona ihtiyaç var gibi görünüyor.

Denuvo denen illet yüzünden. Korsan versiyonda bu program silinmiş oluyor.
Denuvo ile ilgisi yok, korsan oynayanlarda da aynı sorunlar var. Korsan oyunun orijinalden daha yüksek FPS göstermesinin tek nedeni Steam Overlay'in olmaması, Steam Overlay bu oyunun performansını ciddi oranda etkiliyor. Onun dışında oyun korsanda da gereksiz RAM ve VRAM kullanıyor.

Zaten Denuvo'nun VRAM kullanımında etkisi olması pek mantıklı değil, grafiksel bir işlem yapmıyor ki Denuvo VRAM kullanımını nasıl arttırabilir?

Son düzenleme:
Deneyeyim hocam bir de şöyle bir video buldum. Steam overlay açık ve kapalı iken. Gerçekten bunun bütün sebebi steam dan bir ayarın açık olması mı ? İnanılacak gibi değil..
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ascendio ile rt kapalı performansı bu bak muhteşem değil ama idare ediyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlginç ben çıktığı gece RX570 ile 60 FPS oynamıştım. Orta ayarlarda. Hogwarts konusuna gelirsek güncellemeler ile çözeceklerini umuyorum fakat Denuvo umarım tüm oyunlardan kaldırılır iğrenç bir teknoloji sözde korsanı engelleyecek diye bu kadar performans sorununa göz yumuluyordu 10 günde kırıldı şaka gibi satın alan insanlara da o performans sıkıntıları Kar kaldı.

Hocam tam sistem özellikleriniz nedir? Bende RX570 kullanıyorum. Sistemim açmaz diye CP77 oynamamıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı