Hogwarts Legacy'i Xbox ile ucuza alma

Asurawawe

Decapat
Daha fazla  
Dostlarım herkese merhaba. Bugün daha önce forum da gördüğüm fakat üzerine fazla araştırmadığım bir konu hakkında yardımınızı istiyorum. Bildiğiniz üzere Hogwarts Legacy PC platformunda çeşitli oyun servislerin de yayınlandı ama ücreti çoğu kişi için alınmaya uygun değil. Neyse çok uzattım kısaca dostlarım forumda bahsedilen şey Xbox'da paylaşımlı bir şekilde oyunu satan satıcılar olduğu ve gayet ucuza alınabildiğiydi. Böyle bir şey Epic ve Steam de var mı? Yoksa tavsiye edeceğiniz farklı önerilerinizi de merak ediyorum. Teşekkürler.

Sizce bu site güvenilir mi?
Çünkü daha öncesinde sorun yaşadığım olmuştu. Buna benzer bir sitede.

Bende böyle düşünüyorum fakat farklı bir çözüm de bulamıyorum.

Ne yaparsanız yapın oyunu hesap olarak satın almayın

Bu satılan hesaplar başkalarının çalınan hesapları ve en fazla 1-2 gün içerisinde patlıyor ucuza kaçıcam diye elinizdeki paradan da olursunuz.
Hesap satın alma ile ya kötü bir tecrübe yaşamışsınız ya da kulaktan dolma bilgilere sahipsiniz.
Bu hesaplar çoğu zaman yeni açılmış ve içerisine sadece o oyunun satın alındığı hesaplar olur.
Mantık basit, yeni bir hesap açılır ve o oyunun parası verilerek hesaba ekletilir. Ardından o hesap düşük fiyatlarda çok kişiye satılarak kâr hedeflenir.
Çalıntı hesapları genellikle oyun yerine hesap olarak satarlar.
Daha önce böyle bir şekilde oyun bitirmiştim zaten hesapların şifresi değişse bile garantili olduğu sürece yeniden alabiliyorsunuz.

Ne yaparsanız yapın oyunu hesap olarak satın almayın.

Bu satılan hesaplar başkalarının çalınan hesapları ve en fazla 1-2 gün içerisinde patlıyor ucuza kaçıcam diye elinizdeki paradan da olursunuz.

Bende böyle düşünüyorum fakat farklı bir çözüm de bulamıyorum.

Sizin bu konuda deneyiminiz var mı?
Daha önce aldığınız bir ürün vb. bu konuda deneyiminizi paylaşır mısınız?

Ya orijinal satın alacaksınız ya da oyun kırılırsa korsan oynayacaksınız başka bir çözüm yok maalesef.

Game Pass'e gelse iyi olurdu aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…