npcv2 Centipat Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #1 Yıllar sonra bir Hogwarts RP oynayayım dedim kapandı mı serverlar? Bulamıyorum asla.
Alpeurod Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 37 Çözümler 1 22 Ocak 2025 #2 npcv2 dedi: Yıllar sonra bir Hogwarts RP oynayayım dedim kapandı mı serverlar? Bulamıyorum asla. Genişletmek için tıkla... Aktif olarak en büyüğü RunicRP var 2 serverden oluşuyor , 1. server wl'li 2. server yaş sınırsız ve gir direk oyna tarzında. Artı 0 Eksi
npcv2 dedi: Yıllar sonra bir Hogwarts RP oynayayım dedim kapandı mı serverlar? Bulamıyorum asla. Genişletmek için tıkla... Aktif olarak en büyüğü RunicRP var 2 serverden oluşuyor , 1. server wl'li 2. server yaş sınırsız ve gir direk oyna tarzında.
KS KS npcv2 Centipat Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #3 2.server'a nasıl giricez ya Artı 0 Eksi
Alpeurod Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 37 Çözümler 1 23 Ocak 2025 #4 npcv2 dedi: 2.server'a nasıl giricez ya Genişletmek için tıkla... Alımlar discord üzerinden oluyor kısa bir soru cevap yapıyorlar rol bilmene gerek yok 2. serverda , dc linki atmak yasak olduğu için atamıyorum Artı 0 Eksi
npcv2 dedi: 2.server'a nasıl giricez ya Genişletmek için tıkla... Alımlar discord üzerinden oluyor kısa bir soru cevap yapıyorlar rol bilmene gerek yok 2. serverda , dc linki atmak yasak olduğu için atamıyorum