Çözüldü HOI 4 "0xc000007b" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11
İlk olarak bu dosyaları silin:
  • C:\Windows\System32\xinput1_3.dll
  • C:\Windows\System32\D3DX9_43.dll
Daha sonra bu aracı indirip çalıştırın:
Aracın kurulumunda Bing Bar'ın tikini kaldırıp devam edin.

Çözüm
C:\Windows\System32\xinput1_3.dll
C:\Windows\System32\D3DX9_43.dll

Bu dosyaları silin. Daha sonra aşağıda bağlantısını verdiğim aracı indirip kurun:
birazdan yapıcam hocam olursa söylerim

İlk olarak bu dosyaları silin:
  • C:\Windows\System32\xinput1_3.dll
  • C:\Windows\System32\D3DX9_43.dll
Daha sonra bu aracı indirip çalıştırın:
Aracın kurulumunda Bing Bar'ın tikini kaldırıp devam edin.
direct x setup kurduğumda donuyor ve yanıt vermiyor neden ola bilir?

Son düzenleme:
Öyle yaptım ama yine de yanıt vermedi.

O zaman bu aracı kurun.

Kurmadan önce masaüstünde yeni bir klasör oluşturun. Sonra kurulumu çalıştırın, kurulum konumunu oluşturduğunuz yeni klasör olarak seçin. Daha sonra kurulum bitip klasöre dosyalar geldiğinde DXSETUP.exe dosyasını çalıştırın.

O zaman bu aracı kurun.

Kurmadan önce masaüstünde yeni bir klasör oluşturun. Sonra kurulumu çalıştırın, kurulum konumunu oluşturduğunuz yeni klasör olarak seçin. Daha sonra kurulum bitip klasöre dosyalar geldiğinde DXSETUP.exe dosyasını çalıştırın.

Hocam eyvallah sorun çözüldüde mesela eskidende oyunlardan bu hatayı alıyordum şimdi bununla birlikte hiçbir hata almayacak mıyım yoksa alabilme ihtimalim var mı?

Hocam eyvallah, sorun çözüldü de mesela eskiden de oyunlardan bu hatayı alıyordum. Şimdi bununla birlikte hiçbir hata almayacak mıyım yoksa alabilme ihtimalim var mı?

Bu hata genellikle yeni format atılmış bilgisayarda, oyunlarda veya yazılımlarda eksik DLL hatası aldığınız zaman gerekli paketleri kurmak yerine internetten DLL indirip System32 veya SysWOW64 klasörlerine atmanızda kaynaklanır. HOI 4 için bu hatayı almazsınız daha muhtemelen ancak başka bir oyunda veya yazılımda alırsanız tekrar konu açabilirsiniz, yardımcı olurum müsaitsem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı