HOI 4 hangi DLC alınmalı?

Hocam o zaman together for victory alacağım. Ama ikilemde kaldım bosphorus ve walking the tiger.

Bence kesinlikle waking the tiger almanız lazım. Oyunun eksik olduğunu anlıyorsunuz Wtt'yi alınca.
Kesinlikle waking the tiger alın bosphorus yerine oyuna en çok yenilik ekleyen en iyi DLC'lerden biridir waking the tiger.

Bence en iyi DLC'lerden biri değil en iyisi.

Hocam o zaman Together for victory alacağım. Ama ikilemde kaldım Bosphorus ve walking the tiger.

Kesinlikle waking the tiger bu forumda gördüğüm çoğu kişi Battle of boshporus öneriyor ilk alınacak DLC'ler için ama bence son alınması gereken DLC'lerden Türkiye ve bazı balkan ülkelerine focus verip seslendirme ekliyor.

Temel olarak belirtmiştim burada.

Diyelim ki bende DLC var ama arkadaşımda yok beraber oynayabiliyor muyuz oynayabilirsek DLC kullanılmadan mı oynanıyor.

Bu arada yakında çok harika bir DLC geliyor tank dizaynları değişecek, gemi inşa eder gibi tanklar dizayn edilebilecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…