M mehmet.a Centipat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #1 İndirim vardı DLC'ler 35 dolardı. Almayı düşünüyorum ama hangileri alınmalı?
Anobis Hectopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 1.423 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #2 Battle For Bosporus bence kesinlikle alınmalı, Türkiye özel fiyatlandırması ve focus tree'si var.
M mehmet.a Centipat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #3 Aldım onu ben. Anobis dedi: Battle for Bosporus bence kesinlikle alınmalı, Türkiye özel fiyatlandırması ve focus Tree'si var. Genişletmek için tıkla...
Aldım onu ben. Anobis dedi: Battle for Bosporus bence kesinlikle alınmalı, Türkiye özel fiyatlandırması ve focus Tree'si var. Genişletmek için tıkla...
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 19 Şubat 2024 #4 Önceliğiniz oyuna mekanik ekleyen "La Resistence" gibi DLC'Ler olsun. Ajanlık -La Resistence- ve supply sistemi -no step back- ekleyen DLC'ler kesin olmalı bence. HOI4 hangi DLC'ler ile alınmalı? Bu konu yardımcı olabilir.
Önceliğiniz oyuna mekanik ekleyen "La Resistence" gibi DLC'Ler olsun. Ajanlık -La Resistence- ve supply sistemi -no step back- ekleyen DLC'ler kesin olmalı bence. HOI4 hangi DLC'ler ile alınmalı? Bu konu yardımcı olabilir.