Uğur çelik Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #1 Herkese merhaba arkadaşlar, ben bu yıl PS4'ümü satıp PC toplamak istiyorum HOI4 oynayabilmek için. İnternetten biraz araştırdım HOI4 için işlemci lazımmış Intel daha iyi çalışıyormuş AMD'ye göre ama hep çok eski işlemciler var PC toplamam.
Herkese merhaba arkadaşlar, ben bu yıl PS4'ümü satıp PC toplamak istiyorum HOI4 oynayabilmek için. İnternetten biraz araştırdım HOI4 için işlemci lazımmış Intel daha iyi çalışıyormuş AMD'ye göre ama hep çok eski işlemciler var PC toplamam.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #2 APU hakkında pek bir bilgim yok fakat bu PC alınabilir gibi duruyor. Pollux APU PRO - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip Neo Apu Pro oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com
APU hakkında pek bir bilgim yok fakat bu PC alınabilir gibi duruyor. Pollux APU PRO - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip Neo Apu Pro oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com
Uğur çelik Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #3 Pluxy01 dedi: APU hakkında pek bir bilgim yok fakat bu PC alınabilir gibi duruyor. Pollux APU PRO - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip Neo Apu Pro oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tavsiye için.
Pluxy01 dedi: APU hakkında pek bir bilgim yok fakat bu PC alınabilir gibi duruyor. Pollux APU PRO - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip Neo Apu Pro oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tavsiye için.