HOI4 1632 modu silah açığı yapıyor

Ardaa41

Hectopat
Katılım
9 Ocak 2021
Mesajlar
1.444
Çözümler
5
HOI4 1632 modu Osmanlı oynarken 1631'in sonlarına doğru silah açığı 50 bin oluyor. Tüm birliklerimi silmeme rağmen hiçbir işe yaramıyor. Çözümü bilen var mı?
 
Garnizona giden birliklerin templatini kontrol edin.

Normalde 6 tüfek birliği 6 mızrak birliği vardı. 20k tüfek açığına girdiğim için tüm birliklerin içini 1 mızraklı yaptım. Ama 50k mızrak açığı oldu. 24 askerimi silmem sadece 5K mızrak etki etti. Oyunu tam bilmiyorum da garnizona giden derken? Garnizon kullanmıyorum. @recept.karaduman
 
Normalde 6 tüfek birliği 6 mızrak birliği vardı. 20k tüfek açığına girdiğim için tüm birliklerin içini 1 mızraklı yaptım. Ama 50k mızrak açığı oldu. 24 askerimi silmem sadece 5K mızrak etki etti. Oyunu tam bilmiyorum da garnizona giden derken? Garnizon kullanmıyorum.
Açıkçası oynadığın modu bilmiyorum ama garnizon birlikleride envanterden harcar. Garnizon birlikleri core'un olmayan bölgelerde, isyanlara karşı otomatik olarak oyunun atadığı birliklerdir.
 
Modun kendisinde bulunan bir bug olma ihtimali yüksek. Durum eğer ki böyle ise zaten bizim yapabileceğimiz çok da bir çözüm yok.
 

Geri
Yukarı