HOI4 Belçika geçilmiyor

Aziztr31

Hectopat
Daha fazla  
HOI4 oynarken Almanya ile anchluss ve fate of Çekoslovakya yaptıktan sonra Polonya'yı yiyip direk benelüxe giriyorum Hollanda'yı geçmek çok kolay ancak Belçika geçilmiyor Belçika'yı geçemediğim için Fransa'da düşmüyor. R bir de ben o kadar uçak kaldııryorum bir bakıyorum allies benden daha fazla uçak götürüyor. Ben 2-3 tane uçak deposunu dolduruyorum bir bakıyorum 124 tane Fighter sonra ne bileyim 60 küsur close Air Support falan yazıyor. Oyunu ilk başta hile ile oynardım ancak birazcık hilesiliğe kayayım dedim. Bana yardım edin. Monitöre kafa atmak üzereyim.

Hocam o uçak sayısı ile Polonya'yı ve Hollanda'yı kaç bin kayıp ile aldınız?
vallaha hiç bakmadım

Oyun başından beri hiç uçak basmamış büyük ihtimalle sadece Polonya'da 120 bine yakın ve bayağıda silah kaybetmiştir oyunda uçaklar önemli özellikle multilerde.
yok ben baya uçak bastım her uçaktan üretiyordum benim uçak depolarım doluyordu hepsini batı polonyaya yerleştiriyorum ancak gene 120 fighter fln gösteriyor

Vallaha hiç bakmadım.

Yok ben bayağı uçak bastım her uçaktan üretiyordum benim uçak depolarım doluyordu hepsini batı Polonya'ya yerleştiriyorum ancak gene 120 Fighter falan gösteriyor.

Her uçaktan değil de sadece Fighter ve close Air Support uçakları üretin ayrıca uçakları havalimanlarına koyduğundan emin misin? Ve uçaklara kaç fabrika veriyorsun. Ayrıca uçakları havalimanlarına koyduktan sonra seçip görev bölgesi vermen lazım ayrıca sol üstten görev vermelisin.

Uçaklarını sahaya indirmeyi unuttunuz o zaman.
aslında ben bi tekrardan oyuna gireyim ss falan alır öyle birdaha sorarım birde lüxemburgdan girip pocket atmayı deniyeceğim

Her uçaktan değil de sadece Fighter ve close Air Support uçakları üretin ayrıca uçakları havalimanlarına koyduğundan emin misin? Ve uçaklara kaç fabrika veriyorsun. Ayrıca uçakları havalimanlarına koyduktan sonra seçip görev bölgesi vermen lazım ayrıca sol üstten görev vermelisin.
uçakları yanlış hatırlamıyorsam hepsine 3 veya 4 tane fabrika veriyorum ve uçakları sahya indiriyorum maxmarineden izlediğime göre supply ları vurusam geçerim dedi bende denedim ancak benim uöaklar supply vurmuyor oturuyolar herhalde çay fln içiyolar

Aslında ben bir tekrardan oyuna gireyim SS falan alır öyle bir daha sorarım bir de lüxemburgdan girip pocket atmayı deneyeceğim.

Uçakları yanlış hatırlamıyorsam hepsine 3 veya 4 tane fabrika veriyorum ve uçakları sahya indiriyorum maxmarineden izlediğime göre Supply'ları vurusam geçerim dedi bende denedim ancak benim uöaklar Supply vurmuyor oturuyolar herhalde çay falan içıyorlar.

Yüzde 99 yakıt bitmiştir o zaman hocam trade sekmesine gelip sovyetlerden depoyu doldurana kadar yakıt al sonra tradeyi iptal et.

Tekrar oyuna girip bakıyorum şu an en baştan bir Save açacağım ve hayvan gibi Fighter ve close Air Support basacağım.

Dediğin Save'yi kurtarabilirsin belki yakıt alırsan yakıt almalısın uçak için.

Tekrar oyuna girip bakıyorum şu an en baştan bir Save açacağım ve hayvan gibi Fighter ve close Air Support basacağım.

Dediğin Save'ye girip toplam fabrika sayının sağında kalan petrolüne bakar mısın eğer o 0 ise petrol almalısın.

Dediğin Save'yi kurtarabilirsin belki yakıt alırsan yakıt almalısın uçak için.

Dediğin Save'ye girip toplam fabrika sayının sağında kalan petrolüne bakar mısın eğer o 0 ise petrol almalısın.
ben az önce oyuna girdim oynadım ve fighter ile close air support gerçekten işe yaradı ve bende bunlara güvenip denize uçak götürdüm ancak işe yaramamış belçikada gene tıkanmıştık ancak ne yapıp edip orayı pocketladım ancak arkadan bi çıkartma ile allies benim tüm topraklarımı aldı ve almanya cumhuriyeti kuruldu

bu savaşa girmeden önceki ss (kaç tane uçak bastım o için)

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (230).png
    Ekran Görüntüsü (230).png
    1,7 MB · Görüntüleme: 76
Ben az önce oyuna girdim oynadım ve Fighter ile close Air Support gerçekten işe yaradı ve bende bunlara güvenip denize uçak götürdüm ancak işe yaramamış Belçika'da gene tıkanmıştık ancak ne yapıp edip orayı pocketladım ancak arkadan bir çıkartma ile allies benim tüm topraklarımı aldı ve Almanya cumhuriyeti kuruldu.

Bu savaşa girmeden önceki SS (kaç tane uçak bastım o için)

Uçaklarınıza görev vermemişsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı