m3c Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 596 Çözümler 3 16 Nisan 2022 #11 II.Wilhelm dedi: no step back ile heavy basmanın hiçbir anlamı kalmadı. Genişletmek için tıkla... Neden?
II.Wilhelm dedi: no step back ile heavy basmanın hiçbir anlamı kalmadı. Genişletmek için tıkla... Neden?
Tc_hamza Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 804 Çözümler 5 Yer Bursa/İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #12 II.Wilhelm dedi: Eğer tank üretemiyorsan kullanabilirsin. Heavy tank basma no step back ile heavy basmanın hiçbir anlamı kalmadı. Genişletmek için tıkla... Türkiye olarak türk lirası değer kaybetme sorunun çözümünüde alırsam biter benim işim.
II.Wilhelm dedi: Eğer tank üretemiyorsan kullanabilirsin. Heavy tank basma no step back ile heavy basmanın hiçbir anlamı kalmadı. Genişletmek için tıkla... Türkiye olarak türk lirası değer kaybetme sorunun çözümünüde alırsam biter benim işim.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #13 Tc_hamza dedi: Türkiye olarak türk lirası değer kaybetme sorunun çözümünüde alırsam biter benim işim. Genişletmek için tıkla... Tek kelime: Üretim.
Tc_hamza dedi: Türkiye olarak türk lirası değer kaybetme sorunun çözümünüde alırsam biter benim işim. Genişletmek için tıkla... Tek kelime: Üretim.
Tc_hamza Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 804 Çözümler 5 Yer Bursa/İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #14 Pluxy01 dedi: Tek kelime: Üretim. Genişletmek için tıkla... nası?? üretim derken?
Skorlanch Kilopat Katılım 1 Şubat 2019 Mesajlar 447 Makaleler 1 Çözümler 2 16 Nisan 2022 #15 Tc_hamza dedi: Türkiye olarak Türk lirası değer kaybetme sorunun çözümünüde alırsam biter benim işim. Genişletmek için tıkla... Hocam six Arrow'dan Etatism'e verin Decision'lardan 100 gün geciktiriyor. Her verdiğinizde 100 gün geciktiriyor ama karşılığında 75 PP alıyor.
Tc_hamza dedi: Türkiye olarak Türk lirası değer kaybetme sorunun çözümünüde alırsam biter benim işim. Genişletmek için tıkla... Hocam six Arrow'dan Etatism'e verin Decision'lardan 100 gün geciktiriyor. Her verdiğinizde 100 gün geciktiriyor ama karşılığında 75 PP alıyor.
Tc_hamza Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 804 Çözümler 5 Yer Bursa/İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #16 Skorlanch dedi: Hocam six Arrow'dan Etatism'e verin Decision'lardan 100 gün geciktiriyor. Her verdiğinizde 100 gün geciktiriyor ama karşılığında 75 PP alıyor. Genişletmek için tıkla... biliyorum ben kökten çözmek istiyorum.
Skorlanch dedi: Hocam six Arrow'dan Etatism'e verin Decision'lardan 100 gün geciktiriyor. Her verdiğinizde 100 gün geciktiriyor ama karşılığında 75 PP alıyor. Genişletmek için tıkla... biliyorum ben kökten çözmek istiyorum.
II.Wilhelm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 6 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek König 16 Nisan 2022 #17 Tc_hamza dedi: biliyorum ben kökten çözmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Onunla ilgili desicion vardı altlarda.
Tc_hamza dedi: biliyorum ben kökten çözmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Onunla ilgili desicion vardı altlarda.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #18 Tc_hamza dedi: nası?? üretim derken? Genişletmek için tıkla... Gerçek hayatı diyorsunuz sandım. Tam olarak anlamadım neyi kastettiğinizi ama arkadaşlar cevap vermiş sanırım.
Tc_hamza dedi: nası?? üretim derken? Genişletmek için tıkla... Gerçek hayatı diyorsunuz sandım. Tam olarak anlamadım neyi kastettiğinizi ama arkadaşlar cevap vermiş sanırım.
Tc_hamza Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 804 Çözümler 5 Yer Bursa/İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #19 Pluxy01 dedi: Gerçek hayatı diyorsunuz sandım. Tam olarak anlamadım neyi kastettiğinizi ama arkadaşlar cevap vermiş sanırım. Genişletmek için tıkla... hoi4 deki sivil ekonimiden başkasına geçince çıkan sorun.
Pluxy01 dedi: Gerçek hayatı diyorsunuz sandım. Tam olarak anlamadım neyi kastettiğinizi ama arkadaşlar cevap vermiş sanırım. Genişletmek için tıkla... hoi4 deki sivil ekonimiden başkasına geçince çıkan sorun.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 16 Nisan 2022 #20 Pluxy01 dedi: Süvari: Gene dayanıksız olduğu için tek kullanılmaz. Ama isyan bastırması en iyi olan birliklerden biridir. Birliğin içi doldurulabildiği kadar süvari birliğiyle doldurulur ve isyan bastırmada kullanılır. Genişletmek için tıkla... O kadar saatim var şunu yeni öğrendim. Sonunda isyanları bastırabileceğim Tc_hamza dedi: Türkiye olarak Türk Lirası değer kaybetme sorunun çözümünü de alırsam biter benim işim. Genişletmek için tıkla... Modern Day mi oynuyorsunuz? Normal oyunda böyle bir şey yok da?
Pluxy01 dedi: Süvari: Gene dayanıksız olduğu için tek kullanılmaz. Ama isyan bastırması en iyi olan birliklerden biridir. Birliğin içi doldurulabildiği kadar süvari birliğiyle doldurulur ve isyan bastırmada kullanılır. Genişletmek için tıkla... O kadar saatim var şunu yeni öğrendim. Sonunda isyanları bastırabileceğim Tc_hamza dedi: Türkiye olarak Türk Lirası değer kaybetme sorunun çözümünü de alırsam biter benim işim. Genişletmek için tıkla... Modern Day mi oynuyorsunuz? Normal oyunda böyle bir şey yok da?