Merhabalar. Avusturya sınırına 100 birim asker yerleştirdim şuan. Tank motorize piyade karışık. Avusturyaya savaş sebebi oluşturmak 300 gün sürüyor dünya tansiyonu düşük olduğu için. Bende acaba başka ülkeye mi savaş ilan etsem diye düşünüyorum. Oyunda Almanyayım. Sizce hangi ülkeye savaş ilan etmeliyim? Polonyaya saldırmayı düşünmüyorum ilk hedefim o değil. Biraz daha asker tank vs. bastıktan sonra ona saldırmayı düşünüyorum.
Merhabalar. Avusturya sınırına 100 birim asker yerleştirdim şu an. Tank motorize piyade karışık. Avusturya'ya savaş sebebi oluşturmak 300 gün sürüyor dünya tansiyonu düşük olduğu için. Bende acaba başka ülkeye mi savaş ilan etsem diye düşünüyorum. Oyunda Almanya'yım. Sizce hangi ülkeye savaş ilan etmeliyim? Polonya'ya saldırmayı düşünmüyorum ilk hedefim o değil. Biraz daha asker tank vs. bastıktan sonra ona saldırmayı düşünüyorum. Eki Görüntüle 922570 Eki Görüntüle 922569
Hocam Polonya'ya girin direk hava desteği ile en fazla 1 yıl dayanırlar diye düşünüyorum
Avusturyayada saldırabilirsiniz ama NAZİ Almanya'sı için lebebi gibi gider
Avusturya'ya savaş açmayın. Anschluss ile girin. Tansiyon daha az artar. Savaş sebebi oluşturma olayı yarıya geldiğinde muhtemelen müttefikler Avusturya'yı koruyacaktır. 100 division gerçekten Avusturya için gereksiz. Destek gönderebilecek kimse yok ki desteği olsa bile 4-5 tank divisionuyla şehirler alınarak hızlıca düşürülebilir. Müttefikler korumuyorsa Hollanda'ya saldırıp kolonilerini de ele geçirmenizi öneririm. Malezya'yı alabilirseniz elinize çok sayıda lastik geçecektir. Tabii oyunun başında yapmalıydınız. Artık müttefikler korur. Yani Hollanda ele geçirilse bile düşmeyeceği için koloniler elinize geçmeyecek.
Tamam hocam dediğimi yapın Rusya ve İtalya ile ittifak kurun İngiltere,Fransa,Amerika,Kanada ile ilişkinizi yükseltin. Çerez gibi dünya fethi yaparsınız.
Öncelikle generallerinin bölük sınırını aşmamanı öneririm aldıkları bufflar debuffa dönüyor. Soruna gelicek olursak ben kendim 1938 yılında asker basıp 39 başında Polonya'ya savaş açıyorum en kötü ihtimalle 3 ay falan sürer savaş çok ağır yeniyorsunuz.