- Makaleler
- 5
O odaktan devam edin. Yeterince askeriniz de var. Bir sorun çıkmayacaktır bir yere kadar.Başlattım hocam odağı şuan.
O odaktan devam edin. Yeterince askeriniz de var. Bir sorun çıkmayacaktır bir yere kadar.Başlattım hocam odağı şuan.
Merhabalar. Avusturya sınırına 100 birim asker yerleştirdim şu an. Tank motorize piyade karışık. Avusturya'ya savaş sebebi oluşturmak 300 gün sürüyor dünya tansiyonu düşük olduğu için. Bende acaba başka ülkeye mi savaş ilan etsem diye düşünüyorum. Oyunda Almanya'yım. Sizce hangi ülkeye savaş ilan etmeliyim? Polonya'ya saldırmayı düşünmüyorum ilk hedefim o değil. Biraz daha asker tank vs. bastıktan sonra ona saldırmayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 922570
Eki Görüntüle 922569
Odağı yaptım ve Avusturya geldi direk. Teşekkürler. Şuan çekoslovakya nın sundetenland fokusundan devam ediyorum.O odaktan devam edin. Yeterince askeriniz de var. Bir sorun çıkmayacaktır bir yere kadar.
Oradan devam edin. "Demand Czechslovakia" odağına devam edin şu an.Odağı yaptım ve Avusturya geldi direk. Teşekkürler.
Eki Görüntüle 922604
Bundan devam ettim ama sorun olur mu?Oradan devam edin. "Demand Czechslovakia" odağına devam edin şu an.
Doğru yere gitmişsiniz zaten. Sorun yok.Bundan devam ettim ama sorun olur mu?
Eki Görüntüle 922609
Bundan devam ettim ama sorun olur mu?
Eki Görüntüle 922609
Teşekkürler.Hocam o odak Çekoslovakya'da bir bölge var sudetenland diye önce orayı size katıyor. Sonra onun altında fate of Çekoslovakya olması lazım ona gidincede hepsi geliyor.
Hocam o odak Çekoslovakya'da bir bölge var sudetenland diye önce orayı size katıyor. Sonra onun altında fate of Çekoslovakya olması lazım ona gidincede hepsi geliyor.
Komutanların altında ki kırmızı rakamlar sorun çıkarır mı?Doğru yere gitmişsiniz zaten. Sorun yok.
Evet. Bir komutana yönetebileceğinden fazla asker vermeniz onun performansını düşürür.Komutanların altında ki kırmızı rakamlar sorun çıkarır mı?
3 seçenekten hangisini seçeceğim peki?Evet. Bir komutana yönetebileceğinden fazla asker vermeniz onun performansını düşürür.
Dayanamadım 3.seçeneği seçtim ülke geldi bana.Evet. Bir komutana yönetebileceğinden fazla asker vermeniz onun performansını düşürür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.