Doruk_Efe
Centipat
Daha fazla
Hocam ilk diyeceğim savaşlara çok erken girmemeniz olacak, garantiyi engellerseniz atmamaları gerekiyor atıyorlarsa da focuslardan falan olabilir garantiler ve tarihseli kapatırsanız büyük ihtimalle Fransa alliese girmeden girebilirsiniz koruyamaz İngiltere engelli olacağı için tarihseli kapatıp deneyebilirsiniz birazcık zaman geçtikten sonra paratrooper basabilirseniz Fransa'yı düşürme derdiniz kalmaz açıkçası.
Ya aslında Paratroop kullanmayı bende isterim ama Maxmarine in bir tane videosu vardı 36 da Fransa'yı almak diye. Adam işte piyadeleri empty yapıyor süvari basıyor sonra Paratroop çeviri bir de Trans Uçak yapıyor çok karışık geldi yani. Aklıma gelen bir şey oyunu oynama şeklimi mi değiştirsem? Mesela en son oynayışımda Hollanda ve Belçika'ya justfiy atıp Maginotu aşıp Lüksemburga zaten oyunun başında 720 günlük justify bitti ona dalarak Fransa'nın girmesini sağladım sonra savaşın 1. ayı gibi Anchluss attım. HOI wikisine baktım "Around the Maginot" focusu "Anchluss"tan sonra geliyor. Yani acaba önce anchluss atıp sonra Around the Maginot ile mi savaşmam daha mantıklı olur?