A apocalyx Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 134 19 Ocak 2021 #1 HOI 4'te müttefikimden garnizon desteği istiyorum, onlar da veriyor. Manpower olarak veriyor ama benim Manpower'ım yükselmiyor, nedeni nedir?
HOI 4'te müttefikimden garnizon desteği istiyorum, onlar da veriyor. Manpower olarak veriyor ama benim Manpower'ım yükselmiyor, nedeni nedir?
Başar Özdere Kilopat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 220 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #2 0'sa geldiği gibi direk ihtiyaç olan yerlere gidip yeniden sıfırlanıyordur. Artı 0 Eksi
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.264 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ocak 2021 #3 Onların verdiği manpower garnizonlara gidiyor yani şehirlerdeki isyan bastıran birlikler olarak geliyor. Artı 0 Eksi
Onların verdiği manpower garnizonlara gidiyor yani şehirlerdeki isyan bastıran birlikler olarak geliyor.
375973 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.060 Makaleler 6 Çözümler 4 19 Ocak 2021 #4 Manpower ihtiyacı olan birliklerinize aktarılıyordur. Manpower önce birliklere harcanır, eğer birliklerin ihtiyacı yoksa birikmeye başlar. Artı 0 Eksi
Manpower ihtiyacı olan birliklerinize aktarılıyordur. Manpower önce birliklere harcanır, eğer birliklerin ihtiyacı yoksa birikmeye başlar.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.264 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ocak 2021 #5 Adı üstünde: GARNİZON DESTEĞİ. Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.278 Makaleler 3 Çözümler 197 19 Ocak 2021 #6 Garnizon desteği direk kullanılmaya gidiyor, eğer büyük eksiğiniz varsa artmadan azalacağından göremezsiniz. Artı 0 Eksi
Garnizon desteği direk kullanılmaya gidiyor, eğer büyük eksiğiniz varsa artmadan azalacağından göremezsiniz.
KS KS A apocalyx Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 134 19 Ocak 2021 #7 375973 dedi: Manpower ihtiyacı olan birliklerinize aktarılıyordur. Manpower önce birliklere harcanır, eğer birliklerin ihtiyacı yoksa birikmeye başlar. Genişletmek için tıkla... Birliklerimin ihtiyacı olduğunu nerden görebilirim ItsAllGoodman dedi: Garnizon desteği direk kullanılmaya gidiyor, eğer büyük eksiğiniz varsa artmadan azalacağından göremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Şuan asker basmıyorum ama nereye gidebilir birde birimin hareket etmesi için yeterli organizasyon yok diyor o sorunu nasıl çözebilirim Artı 0 Eksi
375973 dedi: Manpower ihtiyacı olan birliklerinize aktarılıyordur. Manpower önce birliklere harcanır, eğer birliklerin ihtiyacı yoksa birikmeye başlar. Genişletmek için tıkla... Birliklerimin ihtiyacı olduğunu nerden görebilirim ItsAllGoodman dedi: Garnizon desteği direk kullanılmaya gidiyor, eğer büyük eksiğiniz varsa artmadan azalacağından göremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Şuan asker basmıyorum ama nereye gidebilir birde birimin hareket etmesi için yeterli organizasyon yok diyor o sorunu nasıl çözebilirim
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.278 Makaleler 3 Çözümler 197 20 Ocak 2021 #8 apocalyx dedi: Birliklerimin ihtiyacı olduğunu nerden görebilirim Genişletmek için tıkla... Manpower'ın üzerine geldiğinizde yazması lazım. Artı 0 Eksi
apocalyx dedi: Birliklerimin ihtiyacı olduğunu nerden görebilirim Genişletmek için tıkla... Manpower'ın üzerine geldiğinizde yazması lazım.
KS KS A apocalyx Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 134 20 Ocak 2021 #9 Shimada Sensei dedi: Onların verdiği manpower garnizonlara gidiyor yani şehirlerdeki isyan bastıran birlikler olarak geliyor. Genişletmek için tıkla... Şuan savunma savaşındayım yani isyan bastırma gibi bi derdim yok direniş çok az %2lerde ItsAllGoodman dedi: Manpower'ın üzerine geldiğinizde yazması lazım. Genişletmek için tıkla... Tam olarak neresi oluyor Artı 0 Eksi
Shimada Sensei dedi: Onların verdiği manpower garnizonlara gidiyor yani şehirlerdeki isyan bastıran birlikler olarak geliyor. Genişletmek için tıkla... Şuan savunma savaşındayım yani isyan bastırma gibi bi derdim yok direniş çok az %2lerde ItsAllGoodman dedi: Manpower'ın üzerine geldiğinizde yazması lazım. Genişletmek için tıkla... Tam olarak neresi oluyor
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #10 Garnizon desteği manpower olarak gelmez. İşgal ettiğiniz yerlere gidecek olan manpower'ı karşılar. Yani savunma savaşında işinize yaramaz. Artı 0 Eksi
Garnizon desteği manpower olarak gelmez. İşgal ettiğiniz yerlere gidecek olan manpower'ı karşılar. Yani savunma savaşında işinize yaramaz.