HOI4 her toprak için Supply Hub gerekli mi?

Yeniçocuk

Kilopat
Katılım
30 Kasım 2018
Mesajlar
5.549
Makaleler
2
Çözümler
13
Merhaba. HOI4'te ana toprağım ve ele geçirdiğim toprakları ihya etmek için hepsini basıyorum. Az önce bir videoda her yere Supply Hub açıp, tren hattı kurup karmaşıklığa gerek yok demişti. Bu doğru mu çünkü ben her yere Supply Hub kurup tren inşa ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok yanlış. Supply Hub kurulum maliyeti aşırı yüksek ve her yere yapmana gerek yok. Hub'a tıklayınca at resmi çıkar, o resme 2 defa tıkladığında dağıtım metodunu full motorize yapabilirsin. Bu şekilde Hub oldukça uzaklara bile sıkıntısız supply yetiştirebilir. Topraklarına baktığında nereye kadar yetiştiğini renklerle gösteriyor zaten. Motorize dağıtımı kullansan bile kırmızı kalan topraklara inşa edebilirsin istersen.
 
Çok yanlış. Supply Hub kurulum maliyeti aşırı yüksek ve her yere yapmana gerek yok. Hub'a tıklayınca at resmi çıkar, o resme 2 defa tıkladığında dağıtım metodunu Full motorize yapabilirsin. Bu şekilde Hub oldukça uzaklara bile sıkıntısız Supply yetiştirebilir. Topraklarına baktığında nereye kadar yetiştiğini renklerle gösteriyor zaten. Motorize dağıtımı kullansan bile kırmızı kalan topraklara inşa edebilirsin istersen.

O kadar zaman boşuna yapmışım demek ki.
Gereksiz. 2-3 tane basip ulkeyi demiryollariyla dose.

Asıl amaç trenyolu tarlası yapmak ama Supply Hub'da basıyordum.
 
Asıl amaç trenyolu tarlası yapmak ama Supply Hub'da basıyordum.
Gereksiz. 2-3 tane basip ulkeyi demiryollariyla dose.
Tren yolları supply dağıtımıyor.

Cephe olmayan yerler kırmızı kalsa bile olur, Kanada'nın, Rusya'nın ortasına supply cekmene gerek yok mesela. Türkiye olarak düşünürsek İç Anadolu'da Supply'la uğraşmana gerek yok. Cephe taraflarına bak yeter.
 
Eğer orduların yetersiz destekten dolayı attrition yiyorsa basmana gerek var. Almanya için konuşuyorum zaten şehir içinde yeterince destek merkezleri var. Almanya'ya daha fazla basmaya gerek yok ama Sovyet ile savaşacaksan eğer sınırlara basmanda fayda var. Sovyet Rusya'da Nazi Almanya'sı yetersiz destekten dolayı bir yere kadar ilerliyor ve Sovyet seni yavaş yavaş geri ittirmeye başlıyor. Fazla attiriton yemek demek fazla hasar fazla ekipman kaybı demek. Ondan dolayı ele geçirdiğin bölgelerde yetersiz destek var ise oraya bas.
 
Tren yolları Supply dağıtımıyor.

Cephe olmayan yerler kırmızı kalsa bile olur, Kanada'nın, Rusya'nın ortasına Supply cekmene gerek yok mesela. Türkiye olarak düşünürsek İç Anadolu'da Supply'la uğraşmana gerek yok. Cephe taraflarına bak yeter.

Ben öyle yapıyordum ama gerek yoksa yapmam. Supply destek at şeklinde onu oyuna girince tüm Hub'ları monetizasyon olarak değiştireceğim.
 
1939 yilina kadar kac sivil oluyorsun? Her yere basmak aşırı saçma.

Şu an 2008 yılındayım ve Rusya, ABD, balkanlar bir kısmı, Orta Avrupa, Güney Amerika( Brezilya bazı topraklar hariç), Türkiye, İran, Afganistan, Hindistan, Fas, Madagaskar, Afrika boynuzu İberya buralara hükmediyorum. 1938 yılında tahminim 10 falandı. 2008 yılında 568 sivil fabrika var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı