WWE Sever2008 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #11 Ben bu hilelere Alman İmparatorluğunu kurdum.
Brexit Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 2.790 Çözümler 4 1 Ocak 2021 #12 WWE Sever2008 dedi: Ben bu hilelere Alman İmparatorluğunu kurdum. Genişletmek için tıkla... Kodsuz daha rahat hiç değilse başarım açabiliyorsun.
WWE Sever2008 dedi: Ben bu hilelere Alman İmparatorluğunu kurdum. Genişletmek için tıkla... Kodsuz daha rahat hiç değilse başarım açabiliyorsun.
WWE Sever2008 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #13 Brexit dedi: Kodsuz daha rahat hiç değilse başarım açabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Evt ama Osmanlı İmparatorluğunu gördüm ve çok keyif aldım.
Brexit dedi: Kodsuz daha rahat hiç değilse başarım açabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Evt ama Osmanlı İmparatorluğunu gördüm ve çok keyif aldım.
Brexit Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 2.790 Çözümler 4 1 Ocak 2021 #14 @WWE Sever2008 normal oynarken de görebilirsiniz.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.253 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ocak 2021 #15 Kullandığım tek hile politik güç hilesi onu da sadece Türkiye oynarken kullanıyorum. Hile yapmazsam atam erkenden ölüyor.
Kullandığım tek hile politik güç hilesi onu da sadece Türkiye oynarken kullanıyorum. Hile yapmazsam atam erkenden ölüyor.
WWE Sever2008 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #16 Brexit dedi: @WWE Sever2008 normal oynarken de görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hiçbir zaman göremedim. Shimada Sensei dedi: Kullandığım tek hile politik güç hilesi onu da sadece Türkiye oynarken kullanıyorum. Hile yapmazsam atam erkenden ölüyor. Genişletmek için tıkla... Doğru ben 3 kez Osmanlıya gittim ve kazandım. 2 kez Atamın yolundan gittim ve kazandım.
Brexit dedi: @WWE Sever2008 normal oynarken de görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hiçbir zaman göremedim. Shimada Sensei dedi: Kullandığım tek hile politik güç hilesi onu da sadece Türkiye oynarken kullanıyorum. Hile yapmazsam atam erkenden ölüyor. Genişletmek için tıkla... Doğru ben 3 kez Osmanlıya gittim ve kazandım. 2 kez Atamın yolundan gittim ve kazandım.