HOI4 indirime girer mi?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 5060 Ti 16 GB, R5 7500F, Hyper H411 Kule Tipi Soğutucu, Biostar 650MT, 32 GB 5600 MHz DDR5 RAM, 1 TB M.2 SSD 5000 Okuma/Yazma, 650W PSU, XPG Kasa.
Öncelikle merhaba arkadaşlar. HOI4 almayı düşünüyorum ama şu an 24 dolar yani 700 TL civarı. Sizce HOI4 indirime girer mi ne zaman girer bir de indirime girerse ne kadar indirime girer merak ettim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Girer 25 Ocak gibi

Hocam Microsoft Store'de 114TL. Microsoft Store'den almak en mantıklısı.

O yerlerden oyun almak aşırı saçma hiçbir özelliği yok Steam'den alınır HOI4.

Son düzenleme:
Girer 25 Ocak gibi

O yerlerden oyun almak aşırı saçma hiçbir özelliği yok Steam'den alınır HOI4.
Microsoft storeda kiyle steamdekinin farkı ne hocam? ve ortalama nasıl bir indirime girer

O kadar artmış mı ya? Geçen sene 4 DLC'li paketi 25 TL'ye aldım üstüne 25 TL verip bir DLC daha aldım şaka gibi. Steam'den aldım bir de.

O kadar artmış mı ya? Geçen sene 4 DLC'li paketi 25 TL'ye aldım üstüne 25 TL verip bir DLC daha aldım şaka gibi. Steam'den aldım bir de.

Evet hocam maalesef o kadar oldu

Microsoft storeda kiyle steamdekinin farkı ne hocam? ve ortalama nasıl bir indirime girer
Oyun oyundur hocam Microsoft Store'de belki DLC'ler yoktur ve Steam'deki modları kuramıyor olabilirsiniz fakat 114 TL'ye almak en mantıklısı. Yok şurdan oyun alınmaz yok burdan alınmaz alakası yok hocam gayet de alınır, bu adamlar öylece dursun diye koymuyorlar bu oyunları mağazalarına. Gamepass'ten oynamak ile Microsoft Store'den oynamanın farkı yok.

Hocam ben buradan aldım bu hafta dlc falan maalesef yok ama bu fiyata bir daha bulabileceğini sanmıyorum en fazla 10 dolar olur indirimle dlc almak istersen onu sen kendin dolar ile alman gerekir https://www.kabasakalonline.com/uru...of-iron-iv:-cadet-edition-steam-cd-key-global

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…