Kötü oyuncuyum
Femtopat
HOI4 de çok fazla isyan yemeye başladım. İsyan için garnizonumu seçtim ve garniznumun içine MP koydum isyan olan yerlere garnizon koydum fakat hala artııyor ne yapacağım?
HOI4 de çok fazla isyan yemeye başladım. İsyan için garnizonumu seçtim ve garniznumun içine MP koydum isyan olan yerlere garnizon koydum fakat hala artııyor ne yapacağım?
doğudakiler değil bulgaristan suriye yunanistan ve dlcim yokGizli polise çekebilirsin hangi ülke? Eğer DLC'li Türkiye oynuyorsan doğudaki isyanları düşürmen biraz zor focuslarla falan anca halledersin. Ve ilk kez oynuyorsan bir kere iç savaş yiyosun.
DLC im yok ama alıcam dlc siz tat vermemeye başladı.Genede teşekürller DLC alınca aklımda bulunacak.Ajanlarınızı isyan bastırmak için görevlendirin, isyan bastırma birliği 40x Cavalry + MP olsun.
Sağ olun deneyeceğim ajanlardan bastrılıdığını bilmiyordum
Doğudakiler değil Bulgaristan Suriye Yunanistan ve DLC'im yok
Tamam teşekürler deniyim.Gizli polise çekmen de iyi olacaktır isyanlar çok yükselmez.
bölge uyum sağlamaya başladığında da düşecektir.Gizli polise çekmen de iyi olacaktır isyanlar çok yükselmez.
Uyum kendiliğinden mi artıyor?bölge uyum sağlamaya başladığında da düşecektir.
Uyum kendiliğinden mi artıyor?
Bu arada yavaş yavaş düşmeye başladı teşekkürller.
İşaretlenmiyorUyumluluk zaman geçtikçe artacaktır (çözüm olarak işaretlersen sevinirim )